Hogyan viseljünk egy órát stílusosan

Tartalom

Hogyan viseljünk egy órát stílusosan

Az óra nem csak egy időmérő eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő is lehet, amely feldobhatja az egész öltözéket. Fontos, hogy az órát a megfelelő módon viseljük, hogy maximálisan ki tudjuk használni annak stílusos hatását.

Az órák viselésekor figyeljünk arra, hogy passzoljon az öltözékünk stílusához. Ha elegáns alkalmakra vagyunk invitálva, válasszunk olyan órát, amely klasszikus, letisztult megjelenésű. Ha viszont sportosan vagy lazán öltözködünk, választhatunk valamilyen sportosabban kinéző órát.

Az óra hordozásakor ügyeljünk a megfelelő helyre és pozícióra. Általában jobb kézfejen viseljük az órákat, de természetesen ezt mindenki a saját kényelme szerint alakíthatja. Viselésekor ügyeljünk arra, hogy ne legyen sem túl szoros, sem túl laza a szíja, hogy kényelmes legyen és ne korlátozza a mozgásunkat.

Fontos megemlíteni, hogy az óra színe és anyaga is befolyásolhatja az összképet. Próbáljunk meg olyan színt és anyagot választani, amely harmonizál az öltözék többi részével. Például, ha fehér inget viselünk, válasszunk egy ezüst vagy fehér színű órát.

Összességében tehát az óra nem csak praktikus, hanem egyben stílusos kiegészítő is lehet. Vigyünk odafigyelést arra, hogy az óránk illeszkedjen az öltözékhez és megfelelően viseljük, hogy maximálisan kihasználjuk a stílusos hatását.

AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

 

Kell viselni ruha vagy alkalmi órák férfiaknak?

A válasz: attól függ.

Az óra kiválasztása az életstílusodtól, az ízlésedtől és az eseményektől függ, amelyeken viselni szándékozol az órádat. Egyes órák egyes férfiaknak megfelelnek, másoknak viszont nem.

A mai cikkekben kibontok mindent, amit a férfiaknak szánt öltözködési és alkalmi órákról tudnod kell, hogy meghozhasd a NEKED MEGFELELŐ döntést.

stílusos férfi gondolkodás és mutatja óra kabátujj alatt kabátujj alatt

A megfelelő óra kiválasztása – A részletek, amelyek számítanak

Az Ön lehetőségei egy karóra alapvetően végtelenek. Az egyetlen korlátozó tényező a költségvetés és az ízlés.

Ez egy olyan ember számára, aki semmit nem tud a órák. Néhány választásnak köze lesz a stílushoz és másoknak a funkcióhoz, de itt vannak dióhéjban a legnagyobb döntések, amelyeket meg kell hoznia, amikor kiválaszt egy karóra:

Dress vs alkalmi órák férfiaknak Választás #1: Egy óra vagy több óra?

Ha azt tervezi, hogy vásárol egy nézd meg a és minden körülmények között viselni, nagyon stílussemlegesnek kell lennie – bármilyen színnel és bármilyen szintű formális öltözködéssel párosítható.

Ha hajlandó vagy két vagy három darabot birtokolni. órák, a lehetőségek megnyílnak. Az egyik lehet karcsú és visszafogott a maximális formalitáshoz; egy másik széles és fényes a társalgási darabhoz.

Ha csak egyet szeretne vásárolni nézd meg a, ésszerűen visszafogottnak kell lennie, és szinte biztos, hogy nem bőrből, hanem egyszerű fémszíjjal és előlappal kell rendelkeznie.

Egy fekete bőr óra nem párosítható barna bőrcipővel és fordítva (bár sok bőrből készült órák úgy tervezték, hogy cserélhető szíjakat fogadjanak, és így az egyiket az Öné lehet. watch de több sávot, és még mindig minden helyzetre kiterjed).

Dress vs alkalmi órák férfiaknak Choice #2: Fémszíj vagy bőrszíj?

leather-watch-bands

Fém watch zenekarok előnye a semlegesség.

A fémeknek mindig illeszkedniük kell egymáshoz, de a férfiak általában kevés ékszert viselnek – ha ezüstszínű óraszíjat viselsz, elég könnyű meggyőződni arról, hogy ezüstszínű övcsatot is viselsz, nem pedig aranyat.

Eltekintve a öv csatok és mandzsetta linkek, amelyek mindegyike könnyen cserélhető, a férfiaknak általában nem sok fém miatt kell aggódniuk. Ez teszi a fém óra zenekar egy egyszerű lehetőség.

Bőr, másrészt, kell, hogy megfeleljen a többi bőr (jellemzően cipő és öv), de egyszerűbbnek és kevésbé hivalkodónak tűnhet, mint a fém.

A legmagasabb szintű formalitásoknál egy egyszerű fekete bőrszíj előnyösebb, mint akár egy nagyon elegáns fémszíj. És a kevésbé hivatalos helyzetekben a bőr kényelmesebb hozzáállást kínál, kicsit közelibbnek tűnik, mint a tömör fém.

Nincs helyes válasz. Ami létezik, az a hozzáállásbeli különbség: a fém sima, praktikus és szigorú, míg a bőr nyájas, kifinomult és személyesebb.

Válassza azt, amelyik illik az Ön ruhatár és a személyiséged a legjobban – vagy fektess be több órák, vagy egy watch több szalaggal.

Dress vs alkalmi órák férfiaknak Választás #3: Számlap és tok stílus

A számlap a óra a kerek, látható számlap, amelyen a mutatók mozognak. A tok az a fém, amely körülveszi a számlapot és az órát. mozdulat (mechanizmus) mögötte.

A legtöbb tok fém, vagy fémnek látszó műanyag, és szinte biztosan az előbbit szeretné. A sporton kívül órák vagy használati darabok a dolgozó szakemberek számára, kevés ok van arra, hogy egy felnőtt férfi gumiból vagy műanyagból készült órát birtokoljon. óra.

Az esetek fémjei a rozsdamentes acéltól a fehér aranyon és a platinán át a kettő között bármi lehet, beleértve a ritkább lehetőségeket, mint például a titán. Általában vagy ezüst- vagy aranytónusú színcsaládba tartoznak, vagy pedig fekete vagy fehér színűek.

A számlapok viszont széles színskálán mozognak. Egyesek szándékosan egyszerűek és egyszerűek (a fekete számlap fém tokkal valószínűleg a férfiak számára a leggyakoribb opció), míg mások élénk színűek, mint például a Victorinox (a svájci késeket gyártó cég) piros színe.

vincero óra kék

A számok általában kontrasztban vannak a számlapon az olvashatóság érdekében, bár a kontraszt a fehér-feketétől a világoskékig terjedhet a sötétkéken.

Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a kontraszt watch magában foglalja, a feltűnőbb és a kevésbé hivatalos az. Egy sima ezüst vagy acél tok, sötét számlap és kis számok jellemzőek az üzleti öltözködéshez, míg az alkalmi öltözködéshez órák lehet egy kicsit több szín és kontraszt.

A tok és a számlap formája nagyrészt esztétikai döntés. A modern üzleti stílusokban van egy kis preferencia a téglalap alakú számlapok és tokok iránt, de egy kerek óra biztosan nem hiba. A szokatlanabb stílusok (háromszögletű stb.) azonban a csak alkalmi viselet kategóriájába tartoznak.

Dress vs Casual Watches For Men Choice #4: Az óra mutatóinak mozgása

Infographic Watch Power Source

The mozgalom az, ahol a legtöbb férfi hajlamos eltévedni. Anélkül, hogy túl sok részletbe menne bele, a mozgalom tartja az aktuális időt. Alapvetően háromféle mozgás, bár mindegyik között léteznek alkategóriák:

  • Mechanikus mozgások belső felhúzással működnek, és az óra belsejében lévő rugók felhúzásával és felhúzásával tartják az időt. Rendszeres felhúzást igényelnek (gyakran egy külső kupak vagy gomb segítségével), és idővel veszíthetnek a pontosságukból.
  • Automatikus szerkezetek szintén mechanikus jellegűek, de az óra mozgását használják fel a szerkezet működtetéséhez. Nem kell őket felhúzni, és sokkal pontosabbak, amennyiben rendszeresen hordják vagy rázzák őket az energiaellátás érdekében.
    mechanikus óramű
  • Elektronikus óraművek a leggyakoribb konstrukciójuk miatt gyakran nevezik kvarcműveknek, bár nem minden elektronikus óra használ valódi kvarcot. Ezek tartják a legpontosabb időt mindaddig, amíg áramot kapnak, de szükségük van akkumulátorra vagy más áramforrásra, például napelemre a számlapon.

Az elektronikus szerkezetek előállítása sokkal olcsóbb, és a legtöbb mechanikus vagy automata órák Manapság az órák ugyanúgy státuszszimbólumnak számítanak, mint az időmérő. Mindhárom típusú szerkezet, megfelelően gondozva, elég pontos időt tart a legtöbb férfi céljaira, és egy kiváló minőségű mechanikus vagy automata óra. szerkezet pontosabb lehet, mint egy olcsó kvarc- vagy elektronikus óra mozgás.

Melyik órát vegyük meg? Dress vagy alkalmi órák férfiaknak?

A kérdésre adott válasz nagy része végső soron az ízlésen múlik. De egy férfi, aki először vásárol óra aki minél több öltözékben szeretné használni, jól teszi, ha szem előtt tartja a következő pontokat:

  • Kevés óra fog működni minden öltözékhez. Lehet, hogy kettőre van szükséged ahhoz, hogy igazán kerek legyen a ruhatárad.
  • A fémpántokat könnyebb összepárosítani, mint a bőrt, de a bőr öltözködőbbnek és természetesebbnek tűnhet.
férfi órák vincero
  • Az összes fém színeinek meg kell egyeznie (a jegygyűrűk kivételt képeznek a szabály alól), és az összes bőr színeinek meg kell egyeznie. Ez azt jelenti, hogy az óraszíjnak illeszkednie kell a többi fémhez és/vagy bőrhöz az öltözékben.
  • Minél világosabb, kontrasztosabb és „zsúfoltabb” a számlap, a tok és a számok, annál kevésbé elegáns az óra.
  • Az óraművek pontossága a gyártás minőségétől függően változik, de a három alaptípus bármelyike megbízható órát eredményezhet, ha megfelelően gondozzák.

Ismerje meg a lehetőségeit, és szánjon időt arra, hogy egy kicsit körülnézzen, amíg megtalálja a stílusát, ami tetszik.

Szóval… viseljen egy óra.

Viselj egy szépet, hogy ellenőrizni tudd anélkül, hogy tönkretennéd a legjobb formaságaidat. öltöny.

Viselj egy strapabíró darabot, hogy a szabadban, repülőn, vízben és bárhová máshová is viheted, ahová az utazásaid során kerülsz.

Viseljen egy vadonatúj, a legújabb technológiával felszerelt készüléket, vagy viselje dédapja örökségét – de viseljen egy karóra.

 

ferfi karorak

 

 

Hogyan viseljünk egy órát stílusosan

Mik az óra stílusos viselésének alapszabályai?

1. Az óra legyen arányos a megjelenésünkkel és az öltözetünkkel.

2. Figyeljünk arra, hogy az óra színe és stílusa illeszkedjen az öltözetünk színéhez és stílusához.

Milyen óratípusok választhatók?

1. Klasszikus karóra: Ideális az elegánsabb megjelenésekhez, üzleti vagy alkalmi eseményekre.

2. Sportos óra: Ha aktív életet élünk vagy sportolunk, akkor a sportosabb óratípusok tökéletesek lehetnek.

Milyen anyagból készült óra ajánlott?

1. Fém óraszíj: Az elegánsabb és formálisabb megjelenésekhez válasszunk fém óraszíjas órát.

2. Bőr óraszíj: Az óra bőrszíjas változata sokoldalú és könnyen kombinálható, legyen szó hivatalos vagy informális alkalomról.

 

 

AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek