Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata

Tartalom




Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata

Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata

A Bremont Maya és Lady K Jade órák a legújabb divatot képviselik a női órák tervezésében. Ezeket az órákat számos különleges funkcióval és stílusos kialakítással tervezték, hogy magas színvonalú megjelenést biztosítsanak viselőik számára.

A Bremont Maya óra modern és elegáns megjelenése tökéletes kiegészítése lehet a mindennapi öltözködésnek. A Lady K Jade óra pedig luxus és nőies elegancia jelképe, amely tökéletesen illik mind a hétköznapi, mind a különleges alkalmakhoz.

Ezek az órák számos stílusos funkcióval rendelkeznek, például időzóna mutatóval, dátum kijelzővel és vízállósággal. Ezenkívül a kiváló minőségű anyagoknak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően hosszú élettartamúak és megbízhatóak.

Ha keres egy elegáns és stílusos női órát, akkor a Bremont Maya és Lady K Jade órák tökéletes választás lehetnek az Ön számára.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálataBremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata

Hűvös novemberi éjszaka van, és egy doboz érkezett a küszöbömre. Ahogy a vacsoraasztalon kicsomagolom a tartalmát, örömmel látom, hogy a Bremont két női órát küldött. A feleségem gyanakvó pillantást vet az asztalra, és megkérdezi, hogy valóban hordani fogom-e őket. Nos, ezúttal valami mást szeretnék csinálni, valaki más szemével. Megkérem Anát, hogy viselje az órák mindegyikét, és a nap folyamán Telegram hangjegyzeteken keresztül ossza meg gondolatait. Általában nem szokott órát hordani, így azt hiszem, ez egy jó kis kísérlet lesz a változatosság kedvéért.

Beszéljünk egy kicsit Bremont első. A 2002-ben alapított brit cég szerszámos órákra specializálódott. Az egész kollekciójukat áthatja egy határozott keménység, amely egészen a női óráikig ér, meglehetősen finom módon, amelyet később tárgyalok. Egyelőre mind Ana, mind én le vagyunk nyűgözve a tokok felépítésétől és a letisztult személyiségüktől.

Már másnap reggel Ana felpróbálja a Mayát, és a kísérlet hivatalosan is elkezdődik. A lelkem mélyén titkon azt kívánom, hogy ne az órák megszállottjaként jöjjön ki belőle, hiszen egyetlen rajongó bőven elég egy háztartás számára.

MixCollage-Bremont-Maya-Lady-KMixCollage-Bremont-Maya-Lady-K

Bremont Maya Specs:

  • Átmérő: 37 mm
  • A tok anyaga: Rozsdamentes acél, rózsaarany lünetta és korona
  • Karimától karimáig: 43 mm
  • Vastagság: 13 mm
  • Szélesség: 20 mm
  • Kristály: zafír
  • Működés: BE-36AE.D
  • Vízállóság: 100 m

A feleségem szereti a legjobbat a végére hagyni, legyen szó akár arról, hogy eldöntse, mi legyen az utolsó falat a tányérján, vagy válasszon néhány brit időmérő közül. A Lady K Jade-re rögtön ráakad a szeme, ezért először a Maya után nyúl, hogy megszokja a csuklóján lévő súlyt. Előre láthatóan hatalmasat kopik az apró csuklóján, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a tömeg nagy részét a karkötő adja. Nem kúposodik, és 20 mm-es szélességével elárulja azt a bájt, amelyet a gyöngyház számlap áraszt.

Bremont-Maya-oldalsó nézetBremont-Maya-Side-View

Ha már a tárcsánál tartunk, beszéljünk róla a következőkben. A Maya talán legszembetűnőbb jellemzője, irizáló felülete diszkréten játszik a fénnyel, és különböző szögekből nézve elképesztő színválasztékot mutat. A maja ihlette cenotes a Yucatán-félszigeten, a Bremont sikeresen megragadta a lényegüket azzal, hogy a számlap mélyen a tokban ül, megteremtve a magasság és a távolság illúzióját, ami egy valódi életben elvárható lenne. cenote.

A vonzó számjegyek a vízben szétszórt apró szigetekre emlékeztetnek. Heves kontrasztot alkotnak a gyöngyházfényű kivitelben, és nagyszerű olvashatóságot biztosítanak. A dátumablak 3 óránál kukucskál ki, és a hiányzó 12, 3, 6 és 9-es számok miatt jól néz ki. A kard alakú óramutatót lehetetlen eltéveszteni, a percmutató pedig hatékonysággal és jó ízléssel teszi teljessé a képet. A nyalókás másodpercmutató a maga részéről egy kis vidámságot ad egy aprócska piros fröccsel. Szerintem azonban egy rózsaarany akcentus itt jobban működne, mivel a számlapon már így is túl sok szín van az irizáló jellege miatt.

Bremont-Maya-CaseBremont-Maya-Case

A tokkal továbblépve elérkeztünk az óra talán legvitatottabb eleméhez. Higgye el, sok-sok órát töltöttünk a nemek, a funkcionalitás és a dizájn közötti vélt kapcsolatról beszélgetve. Egyrészt üdítő látni egy női órát, amely képes ellenállni a legmostohább körülményeknek is. Másrészt – feltettük magunknak a kérdést – tényleg szükség van egy teljesen új óra létrehozására ennek a demográfiai csoportnak? Nem lenne elég, ha fognánk egy már létező modellt, és egy kicsit összezsugorítanánk? Itt egy kicsit elébe megyek a dolgoknak, mivel Ana erősebb véleményt fogalmazott meg a témában, amikor végül felvette a Lady K Jade-et, és ott szeretném tovább részletezni. Egyelőre koncentráljunk arra a tényre, hogy ez a tok úgy van felépítve, mint egy tank, és nagyszerűen használja a gyűjtemény többi részén mindig is jelen lévő Trip-Tick dizájnt. Oldalról nézve összetéveszthetetlenül Bremont, ami nagyszerű dolog a végtelen órák és márkák tengerében. A korona és a lünetta tökéletesen illeszkedik a mutatókhoz, és az órát egy egyszerű szerszámból egy kissé hivatalos időmérővé emeli.

Bremont-Maya-mozdulatBremont-Maya-Mozgalom

A nyitott tok hátlapjáról a BE-36AE.D kaliber látszik ki. Meglehetősen rövid, 38 órás járástartalékkal rendelkezik. Ezt azonban a vonzó dizájnnal, a szignált rotorral és a magas, 4 Hz-es frekvenciával kárpótolja, ami a kis számlapon a másodpercmutató sima forgását eredményezi.

Ahogy a nap véget ér, Ana vonakodva vallja be, hogy megkönnyebbülten veszi le a Mayát a csuklójáról. Mindketten arra a következtetésre jutunk, hogy legalábbis egy olyan karcsú csuklóhoz, mint az övé, egy bőrszíj sokkal jobban működne a tok tömegének ellensúlyozására. Az igazat megvallva azonban ő egyáltalán nem szokott órát hordani, szóval ez is benne van a pakliban. Mindketten szeretjük az óra rózsaarany palettáját. Az irizáló kivitel érdekes, bár azon tűnődünk, hogy egy világosabb árnyalat a számlapon könnyebben párosítható lenne-e bármilyen ruházati stílussal.

Bremont-Lady-K-Jade-számlapBremont-Lady-K-Jade-Dial

Lady K Jade Specs:

  • Átmérő: 34 mm
  • A tok anyaga: acél, gyémántokkal a lünettán
  • Karimától karimáig: 41 mm
  • Vastagság: 10 mm
  • Szélesség: 16 mm
  • Kristály: zafír
  • Működés: BE-92AV: Módosított kaliber 11 1/2”’ BE-92AV
  • Vízállóság: 100 m

Másnap reggel Ana felpróbálja a Lady K Jade-et. Amióta kinyitottuk a dobozt, mindketten el vagyunk ragadtatva a számlap zöld árnyalatától, és most, hogy a csuklóján van, szerintünk még jobban néz ki. Ez sokkal inkább a feleségem stílusa, és ez meg is látszik rajta. A bal karja sokkal szabadabban mozog, és nem kell arra gondolnia, hogy mindenhová beveri az órát. Egy dolog azonban már a kezdetektől fogva világos: nem rajong a lünettán lévő gyémántokért. Sőt, megduplázza az előző nap megbeszélt témát, és elgondolkodtat, hogy vajon a méretnek önmagában jeleznie kellene-e, hogy ez egy női óra, nem szükségesek feltűnő ékszerek. Akárhogy is van, erősen dicsérjük a Bremont etikáját, hiszen ezek konfliktusmentes gyémántok.

Bremont-Lady-K-Jade-zöld számlapBremont-Lady-K-Jade-Green-Dial

A számlap a zöld gyönyörű árnyalatát mutatja a sunburst matt felületén, amely csodálatosan harmonizál a gyémántokkal. A levél alakú mutatók rendkívül jó ízlésűek, és a karcsú másodpercmutató simán, 4 Hz-es frekvenciával halad át a számlapon. Mivel ez elsősorban egy szerszámos óra, van egy dátumablak, amely 6 óránál nem vonja el a számlap szimmetriáját.

Bremont-Lady-K-Jade-KoronaBremont-Lady-K-Jade-Crown

Ahogy a majáknál korábban, ismét küzdünk a forma és a funkció közötti nézeteink összeegyeztetésével. A Trip-Tick tok kialakítása sötét fényezést mutat a Lady K hordóján, ami nem vagyok benne biztos, hogy illik a számlap és a lünetta eleganciájához. Szinte olyan, mintha először egy kemény kis órát képzeltek volna el, majd egy nagyon szép, finom arcot fröcsköltek volna rá. Hogy igazságos legyek, azt hiszem, ez a probléma kizárólag a fotózásokon merül fel, mivel az óra oldalai a mindennapi viseletben nem jelennek meg feltűnően. Emellett ez a tok kialakítás biztosítja, hogy az óra belseje mindig védve legyen, ahogy az egy megfelelő szerszámos órától elvárható.

Bremont-Lady-K-Jade-Side-CaseBremont-Lady-K-Jade-Side-Case

A karkötő rugalmas és elegánsan kúpos. Ezt a különleges órát a hozzá illő borjúbőrrel kínálják, amely nagyban növeli a számlap vizuális hatását. Úgy gondolom, hogy mindkét lehetőség tökéletesen működik.

Bremont-Lady-K-Jade-mozdulatBremont-Lady-K-Jade-Mozgalom

A nyitott tok hátlapján a BE-92AV szerkezet látható. Ez a csodálatos kis kaliber 42 órás járástartalékkal büszkélkedhet, és gyönyörűen díszített. Mindig élvezet látni egy mozdulatot, amely egy kiállítási tok hátlapján keresztül leselkedik, még inkább egy szerszámos órában.

Ahogy a nap a végéhez közeledik, mindkét órát elviszem a tervezett fotózásra, és remélem, hogy Ana nem kap ötleteket.

Következtetések

Élveztük az időt mindkét órával, és hogy őszinte legyek, nagyszerű volt, hogy a tervezett demográfiai célcsoport jelentős ideig próbálgatta az órákat. Az örökös kérdés azonban továbbra is fennáll: vajon a dolgok nemi megkülönböztetésnek kellene lennie? Lehetséges olyan kisebb női órákat készíteni, amelyek pontosan ugyanolyanok, mint a férfi társaik? Azt hiszem, ez végső soron az egyes emberek meggyőződésétől függ. Egyelőre nagyon örülök, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek nem spórolnak az építési minőségen és a sokoldalúságon. Lássuk, hová visz minket a piac legközelebb.

További információkért látogasson el a hivatalos Bremont weboldal itt.

ferfi karorak






Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata

Gyakran Ismételt Kérdések

Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata

Üdvözöljük a Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgáló oldalán. Itt megtalálja a legfontosabb információkat és válaszokat a leggyakoribb kérdésekre.

Mit tartalmaz a felülvizsgálat?

A Bremont Maya és Lady K Jade órák felülvizsgálata során a szakembereink alapos ellenőrzésnek vetik alá az óra működését, a karcolásokat, a tok és a szíj állapotát. Ha szükséges, akkor cserélünk elemet, tisztítunk, és szükség esetén javítunk.

Mennyi idő alatt készül el a felülvizsgálat?

Általában a felülvizsgálat 1-2 hét alatt elkészül, attól függően, hogy milyen munkálatokra van szükség az órán.

Mennyibe kerül a felülvizsgálat?

A felújítás vagy a javítás költsége változó lehet attól függően, hogy milyen munkálatokra van szükség az órán. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ