A Globics a Pininfarina látomásos dizájnját hozza a Senso hibrid okosórához




A Globics a Pininfarina látomásos dizájnját hozza a Senso hibrid okosórához

A Globics a Pininfarina látomásos dizájnját hozza a Senso hibrid okosórához

A Globics büszkén prezentálja a Senso hibrid okosórát, mely a Pininfarina stúdió látomásos dizájnjaival büszkélkedhet.


AKCIÓ – Férfi karóra

Pininfarina Senso Hybrid Smartwatch
Szponzorált bejegyzés, amelyet az aBlogtoWatch-on mutattak be egy hirdető számára.

Talán egy olyan legendás olasz nevet, mint a Pininfarina, nem kell bemutatni. A torinói székhelyű, olaszországi vállalat leginkább arról volt ismert, hogy autókat tervezett a Ferrari és mások, például az Alfa Romeo számára, és bár a márka még mindig tervez és gyárt autókat az Automobili Pininfarina divíziója alatt, kiszélesítette látókörét, és most már sokkal többet csinál. A Pininfarina Extra részlegén keresztül a vállalat ipari formatervezési termékekkel foglalkozik a tollaktól az üdítőszökőkutakig. Most pedig a Globics vezető okosóra-technológiát gyártó céggel együttműködve a Pininfarina névvel egy sor kivételes hibrid okosórák. A Pininfarina Senso Hybrid Smartwatch a történelmi karosszériagyártó olasz formatervezési etikáját ötvözi a legmodernebb okosóra-technológiával, amely egyensúlyt teremt a funkcionalitás és a szépség között, anélkül, hogy bármelyiket is feláldozná.

Férfiak

Ami a Globicsot illeti, a vállalatnak saját tiszteletre méltó története van, amely a világ néhány legnagyobb óramárkáját látja el előremutató technológiával. Az anyavállalattal, amelynek gyökerei a nagyapai órák gyártásáig nyúlnak vissza, a Globics mindig is az időméréshez kapcsolódott. Később az anyavállalat a Timex és a Casio számára is szállított technológiát. A Bluetooth-eszközökön és az okosórákon végzett munkája 2005-re, illetve 2010-re nyúlik vissza – jóval az Apple Watch előtt. A Pininfarina együttműködéshez a Globics olyan órát kívánt létrehozni, amely luxus dizájnt és konstrukciót, valamint iparágvezető technológiát kínál megfizethető áron.



Pininfarina Senso Hybrid - pala szürke

Stílusban nincs hiány a Pininfarina Senso termékcsaládban. A 44 mm-es rozsdamentes acél párnás tok – amely háromféle kivitelben kapható, köztük acél, szürke (itt látható) vagy rózsaarany – kifinomult keveréke a függőleges és körkörös kefélésnek, polírozott ékezetekkel. A dizájn közvetíti a Pininfarina kivételes munkáját a formai tényezőkkel, míg a fülek egyedülállónak tűnnek a ferde profiljukkal, az üreges központokkal és a fúrt lyukakkal a szíjcserékhez. A Senso minden műveletét a koronával és a két nyomógombbal kezelik, amelyek tökéletesen méretezettek, hogy könnyen kezelhetőek legyenek, ugyanakkor elkerüljék a téves működtetéseket. Kifinomult kialakítása ellenére az óra mindenre készen áll, 50 méteres vízállósággal és zafírüveggel.

Pininfarina Senso Hybrid - pala szürke

A Pininfarina Senso számlapja egy klasszikus analóg óra kijelzője: applikált indexek, barázdált fejezetgyűrű és ragyogóan texturált központi számlap. A merész mutatók és indexek teljesen lumináltak az egész napos olvashatóság érdekében, és az ikonikus Pininfarina logó 3 óránál hirdeti magát. Az órát fehér számlapos és szürkésbarna, kör alakú, csiszolt számlapos tárcsával is kínálják. Saját egyensúlyozó színjátékot végeznek az okosóra-elemek: 12 óránál az információs okosóra-kijelző képernyője, 6 óránál pedig az analóg aktivitáskövető. A képernyő egész nap éles, tiszta és világos marad, és igény szerint leolvassa az aktivitást, a pulzusszámot, az időjárást és számtalan más adatpontot. De az óra számos funkciójához is hozzáférhetsz rajta: EKG-mérést végezhetsz, kiválaszthatsz egy adott sportágat a nyomon követéshez (a focitól a jógán át az ugrókötelezésig), beállíthatsz egy ébresztést vagy időzítőt, vagy használhatsz kronográfot a körök mérésére. Az óra több tucatnyi felhasználási lehetőséget kínál a hagyományos analóg órák zűrzavara nélkül, és a mutatók elmozdulnak az útból, amikor a digitális kijelzővel kapcsolatba lép, így hihetetlenül könnyen kezelhető. A 6 óránál lévő analóg segédmutató 60 másodperces skálával is rendelkezik, és beállítható, hogy futó másodpercmutatóként működjön, vagy akár teljesen ki is kapcsolható.

Hibrid okosóra bőrszíjjal

Maga az óra 16 mm-es, rövid, 22 mm-es fülekkel, ami kényelmes viselési élményt nyújt, miközben tartós felépítést biztosít. Az órához mellékelt gyorskioldású bőrszíj könnyen cserélhető az alkalomnak megfelelően, legyen az egy lazább hétvégi kirándulás, randevú vagy akár alvás. Hasonlóképpen, a stílusa lehetővé teszi, hogy ugyanúgy otthon legyen bármilyen forgatókönyvben, mint az említettek, vagy edzésen vagy az irodában. És nem számít, hol vagy mit csinálsz, soha nem maradsz le semmiről, mivel a Senso szöveges és e-mail értesítést kap, hogy útközben és útközben is naprakész maradj.



Elegáns hibrid okosóra bőrszíjjal
Pininfarina Hybrid Smartwatch applikáció

A Pininfarina Hybrid Smartwatch alkalmazással, amely iOS és Android rendszerre is elérhető, a Senso beállítása gyerekjáték. Helyezze az órát a beépített USB-C töltőbölcsőbe, párosítsa a készüléket a telefonjával, és már indulhat is a versenyekre – vagy bármilyen más tevékenységre. Az alkalmazás minden alkalommal szinkronizál, amikor megnyitod, és mindent nyomon követ, a napi aktivitástól kezdve az alvásig, sőt, még EKG-t is tud mutatni, és segít nyomon követni a folyadékbeviteledet.

Pininfarina Smartwatch Companion alkalmazás

Az alkalmazás segítségével számos opciót is beállíthatsz, hogy a Senso pontosan úgy működjön, ahogyan szeretnéd, a 4 órás gyorsgomb funkciójának kiválasztásától kezdve a napi lépési cél beállításáig. Az alkalmazás intuitív és könnyen kezelhető, de nem áll meg csak a nyomon követésnél. A legtöbb adatpontot további információk kísérik, amelyek segítenek jobban megérteni az egészségi állapotát, és egyes esetekben javaslatokat tesznek a közérzet javítására. A Pininfarina Hybrid Smartwatch alkalmazás és a Senso Hybrid Smartwatch együttes használatával Ön irányíthatja egészségét.

Modern és stílusos férfi karóra mechanikus mutatóval és beágyazott intelligens technológiával az egészségmegőrzéshez

A Pininfarina Senso Hybrid Smartwatch a Pininfarina és a Globics legjobbjait ötvözte, és valami funkcionális, vonzó és viselhetőt alkotott. A Globics fejlett okosóra-technológiájával és a Pininfarina páratlan stílusával a Senso vonzó választás azok számára, akik szeretik az analóg órák praktikusságát, de keresik az intelligens eszközök előnyeit. A Pininfarina Senso Hybrid Smartwatch by Globics ára a következő 399 USD. További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra a márka weboldalán.

A szponzorált hozzászólások a reklám egy olyan formája, amely lehetővé teszi a szponzorok számára, hogy hasznos híreket, üzeneteket és ajánlatokat osszanak meg az aBlogtoWatch olvasóival olyan módon, amelyre a hagyományos display hirdetések gyakran nem a legalkalmasabbak. Minden Szponzorált bejegyzésre szerkesztési irányelvek vonatkoznak, azzal a szándékkal, hogy hasznos híreket, promóciókat vagy történeteket kínáljanak az olvasóknak. A Szponzorált hozzászólásokban kifejtett nézetek és vélemények a hirdető álláspontját és véleményét képviselik, és nem feltétlenül az aBlogtoWatch vagy annak íróiét.

ferfi karorak




A Globics és a Pininfarina dizájnja a Senso hibrid okosórahoz

FAQs

Milyen dizájnt kínál a Senso hibrid okosóra?

A Senso hibrid okosóra a Globics és a Pininfarina látomásos dizájnjaival rendelkezik, melyek elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek a terméknek.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek