Imtiaz Ali Chamkila: Parineeti Chopra 15 kg-os súlygyarapodása és visszatérés az edzőterembe egy lenyűgöző átalakulásért

Tartalom




Imtiaz Ali Chamkila: Parineeti Chopra

Imtiaz Ali Chamkila: Parineeti Chopra 15 kg-os súlygyarapodása és visszatérés az edzőterembe egy lenyűgöző átalakulásért

Parineeti Chopra új filmjére való felkészülés során 15 kg-ot szedett fel, majd visszatért az edzőterembe egy lenyűgöző átalakulásért.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

A bollywoodi szenzáció, Parineeti Chopra nemrég az Instagramon osztotta meg átalakuló fitneszútját, amelyet a hamarosan megjelenő Chamkila című filmben játszott szerepe ihletett. Egy őszinte Instagram-sorozatban elárulta, milyen elhivatottság kellett ahhoz, hogy 15 kilót hízzon a karakterhez, és ezt követően elkötelezte magát, hogy leadja ezeket a kilókat.

Az AR Rahman maestro stúdiójában eltöltött hat hónap alatt a film zenéjébe merülve Parineeti átadta magát az ételek iránti szeretetének, és minden lehetőséget kiélvezett, hogy megízlelje a finom finomságokat. A film végével azonban a színésznő fitneszútra indult, hogy visszaszerezze Chamkila előtti fizikumát.

Parineeti edzésprogramja elszántságáról tanúskodik, erő- és állóképességfejlesztő gyakorlatok keverékét tartalmazza. A hát- és vállizmait megcélozandó húzóhúzásokat alkalmazott, így biztosítva a jól lekerekített felsőtest edzést. Kitöréseket alkalmaztak, hogy erősítsék a lábait, a négyfejű izomra és a combhajlító izomra összpontosítva. Ezenkívül a vállprés is része volt a kezelési rendjének, hogy fokozza az általános felsőtest erejét.

Olvassa el még: Az évek során tapasztalt inkonzisztens alvási minták hatással lehetnek a kognitív egészségre: Tanulmány

Parineeti nem riad vissza a kardiótól, ezért aerob gyakorlatokat végzett az állóképesség fejlesztése érdekében, ami kulcsfontosságú eleme az energiaszint fenntartásának szigorú edzései során. Az edzőterem iránti elkötelezettsége nemcsak mestersége, hanem személyes jóléte iránti elkötelezettségét is tükrözi.

Instagram-bejegyzésében Parineeti kifejezte fitneszútja kihívásait, elismerve, hogy nehéz visszanyerni eredeti formáját. Ugyanakkor hangsúlyozta motivációját, erőfeszítéseit Imtiaz Ali rendezőnek és a szerep iránti szeretetének tulajdonította.

Miközben a rajongók izgatottan várják a „Chamkila” megjelenését, Parineeti Chopra fitneszútja sokak számára inspirációt jelent, bizonyítva, hogy a kemény munka és az elhivatottság figyelemre méltó átalakulásokhoz vezethet. Itt van Parineeti rugalmassága a képernyőn és azon kívül is, valamint elkötelezettsége önmaga egészségesebb, erősebb változata mellett.



Imtiaz Ali Chamkila: Parineeti Chopra 15 kg-os súlygyarapodása és visszatérés az edzőterembe egy lenyűgöző átalakulásért

Milyen volt Parineeti Chopra súlygyarapodása után?

Parineeti Chopra 15 kg-ot hízott az elmúlt évben, de most újra visszatért az edzőterembe és lenyűgöző átalakuláson megy keresztül.

Mennyi időt töltött a edzőteremben?

Parineeti Chopra hetente öt-ször jár edzőterembe, és keményen dolgozik a visszanyert alakjáért.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS