A 10 legjobb keto hálaadási köret! – Igazi ketonok

Tartalom




A 10 legjobb keto hálaadási köret! – Igazi ketonok

A 10 legjobb keto hálaadási köret!

Igazi ketonok a következők:

– Sült karfiol rizzsel

– Párolt spenót

– Töltött gomba

– Zöld saláta kecskesajttal

– Sült kelkáposzta szeletek

– Grillezett zöldségek

– Avokádókrém

– Pirított mandulás brokkoli

– Egészre sült karfiol

– Sült padlizsán szeletek


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Ki tudta, hogy az ünnepek valóban segíthetnek a pályán tartásban? Ezekkel a finom ételekkel soha nem fogod úgy érezni, hogy lemaradtál! Most gond nélkül élvezheti a nyaralást az asztalnál barátaival és családjával!

Keto juhásztorta

Bár ez lehet az egyetlen pite a bulin, amelynek nincs édes íze, határozottan édes makrókat tartalmaz! Élvezze ezt a klasszikus kényelmi ételt, amely megadja azt a megnyugtató ízt, amelyet szeret, anélkül, hogy vacsora utáni szénhidrát-kómát okozna, amit nem!

Keto édesburgonya rakott

Bár a „keto” és a „burgonya” szavak általában nem keverednek, a családja könyörögni fog, hogy keverje össze ezt a receptet, amely a szezon leghíresebb összetevőjét tartalmazza, a sütőtököt!

Töltött karfiol

Ez az étel meg van „rakva” az összes áruval anélkül, hogy őrült mennyiségű szénhidráttal töltene fel! Szalonna, tejföl, sajt és fűszerek? Tisztára „gar-nyalod” a tányérodat!

Keto zöldbab rakott

A séfünk egy „sütő” volt, amikor elkészítette ezt a hagyományos zöldbabot! A krémes és ropogós textúrák kielégítik a szénhidrát utáni vágyat anélkül, hogy megölnék a ketózist!

Káposzta Zöldek

Facsarj bele a zöldjeidbe vacsorára gallérzöld receptünk alapján! Biztos vagyok benne, hogy nem lesz nehéz meggyőzni a vendégeket, hogy tegyék próbára őket… Úgy értem, mit nem érdemes szeretni, ha szalonnával és fokhagymával is jár?

Szalonnába csomagolt kelbimbó

Mondta valaki, hogy szalonnát? Ez a recept tökéletes előételként fogpiszkálón, vagy főétel mellé. Varázsolja családját kelbimbó-rajongóvá egyetlen lédús falattal!

Kolbász töltelék

Ne feledkezzünk meg a töltelékről sem! Ez az étel úgy készült, hogy lenyűgözze, ezért mindenképpen szóljon családjának és barátainak, hogy vessenek még egy pillantást, mielőtt elfogy! Ez az ízletes, gyengéd kincs népszerű lesz az asztalnál!

Keto karfiol töltelék

Klasszikus ünnepi fűszernövények, mint a petrezselyem, zsálya, rozmaring és kakukkfű életre keltik ezt a Keto tölteléket, minden falat olyan, mint otthon!

Keto áfonyaszósz

Olyan szószt keresel, ami egy kicsit édesebb? Megkaptuk a hátad! Mondd meg a nagyinak, hogy idén hozod az áfonyát (és lehet, hogy kicsit kevésbé konzerv alakúak, mint tavaly…).

Boldog hálaadást!

Reméljük, hogy tetszik a Hálaadás-krémünk – ossza meg velünk, melyik a kedvence! Használja a # hashtagetRKThálaadás Ha ezek közül bármelyiket kipróbálod, már alig várjuk, hogy szemünkkel lássuk alkotásaidat!




Keto Hálaadási Köretek FAQ

A 10 legjobb keto hálaadási köret!

Miért fontosak a keto hálaadási köretek?

A keto hálaadási köretek segítenek a ketogén diétán tartani a szénhidrátbevitelt, miközben ízletes és tápláló ételeket kínálnak az ünnepi asztalra.

Mit tartalmaz a 10 legjobb keto hálaadási köret?

A köretek között szerepelhetnek zöldségek, saláták, húsok és keményítőmentes alternatívák, amelyek ideálisak a ketogén étrendhez.

Hogyan készítsük el ezeket a keto hálaadási köreket?

A recepteket könnyen elkészíthető és egészséges alapanyagokból állítottuk össze. Fontos azonban odafigyelni a szükséges zsírok és fehérjék megfelelő mennyiségére.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben