Keto máj és hagyma szalonnával Recept • Paleo alapozó

Tartalom




Keto máj és hagyma szalonnával Recept • Paleo alapozó

Keto máj és hagyma szalonnával Recept • Paleo alapozó

Ez a recept a ketogén és paleo étrend alapján készült, és tökéletes választás lehet a tudatos étkezés mellett. A máj és hagyma párosítása szalonnával egy igazi ínyencség, amelyet könnyedén elkészíthetsz otthon.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Ha a ketogén diétán nem fogyasztanak tápanyagdús ételeket, a mikrotápanyag-hiány valószínűsíthető. Ezért a ketogén diéta során a legtöbb tápanyagban gazdag ételek fogyasztása kiemelten fontos, hogy elkerüljük káros hatások. Szerencsére, mert a marhamáj hihetetlenül tápanyagdús, sok alapvető vitamint és ásványi anyagot biztosít. A hagyma kiváló ízt és prebiotikus rost. Így a ketomáj és a szalonnás hagyma receptje minden étel alapdarabja kell, hogy legyen ketogén diéta.

A máj a legtöbb tápanyagsűrű szervhús, magas A-vitaminban, folsavban, vasban és cinkben. A máj emellett az A-vitamin figyelemre méltó forrása. Az A-vitamin jótékony hatással van a szem egészségére és csökkenti a gyulladást okozó betegségeket, beleértve az Alzheimer-kórtól az ízületi gyulladásig mindent. A marhamáj a leginkább tápanyagdús biohús, tele nagy mennyiségű A-vitaminnal (36 000 NE 4 unciában) és számos B-vitaminnal. Jó mennyiségű B2 (riboflavin), B3 (niacin), B5 (pantoténsav), B6, B12 és folsav is található benne. És a marhamáj jelentős mennyiségű rezet, szelént, foszfort és vasat tartalmaz. Ne feledje, hogy amikor májat fogyaszt, ezek a vitaminok és ásványi anyagok feldolgozatlan természetes állapotukban vannak jelen.

Megjegyzés: Alapvető fontosságú, hogy a keto máj és hagyma receptjének elkészítéséhez használt máj fűvel táplálható legyen. A fűvel táplált máj objektív használata a gabonával táplált májhoz képest javítja a tápanyagtartalmat egy ketomáj és hagyma receptje, valamint az íze.

Keto máj és hagyma szalonnával

Hozzávalók

• ½ csésze tej
• 1 evőkanál ecet
• 1 kiló fűvel táplált marhamáj
• 3 nagy hagyma, szeletelve
• 6 szelet szalonna
• 5 evőkanál vaj
• ¼ csésze kakukkfű
• Só ízlés szerint
• Bors ízlés szerint

Útvonal:

1) Adjon hozzá tejet és ecetet egy sekély tálba. Keverjük össze alaposan.

2) Vágja a májat hüvelyk széles csíkokra, és áztassa a tej és ecet keverékébe 25 percre, hogy eltávolítsa a keserűséget.

3) Egy nagy serpenyőben süsd meg a szalonnát közepesen magas lángon. Tegyünk 2 evőkanál szalonnazsírt a serpenyőbe, és a megsült szalonnát papírtörlőn csepegtessük le.

4) Vágja vagy tépje fel a főtt szalonnát 1/2 hüvelykes kockákra, és tegye félre.

5) Adjon hozzá 2 evőkanál vajat a szalonnazsírhoz ugyanabban a serpenyőben. Adjunk hozzá hagymát, szórjunk rá sót, és főzzük közepes lángon, időnként megkeverve körülbelül 25 percig, vagy amíg a hagyma megkaramellizálódik. Vegye ki a hagymát az edényből, és tegye félre.

6) Törölje meg a májat papírtörlővel, és öntse ki a tejet.

7) Erős lángon tedd a maradék 3 evőkanál vajat és kakukkfüvet a serpenyőbe, hagyd, hogy alaposan felolvadjon. Hagyja, hogy a kakukkfű magas fokozaton 4 percig beleolvadjon a vajba.

8) Adja hozzá a májcsíkokat a serpenyőhöz. Pároljuk 2 percig, ügyelve arra, hogy a vaj forró maradjon, de ne égjen meg. Fordítsd meg a májat, és pirítsd még körülbelül 2 percig, hogy párásodást kölcsönözz a nedvességnek.

9) Fedjük be a pirított májat a hagymával és a szalonnával. Fedjük le a serpenyőt fedővel, és lassú tűzön, időnként megkeverve főzzük további 20 percig.

10) Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

Keto máj és hagyma szalonnával Táplálkozási tények

Adagolás: 4

Kalória: 446
Összes zsír 25g
Összes szénhidrát 16g
Élelmi rost 4,4g
Nettó szénhidrát 11,6 g

Hozzászólások

Hozzászólások




Keto máj és hagyma szalonnával Recept • Paleo alapozó

GYIK – Keto máj és hagyma szalonnával Recept

Miért jó a Keto máj és hagyma szalonnával recept?

A Keto máj és hagyma szalonnával recept egy egészséges és ízletes étel, amely ideális választás lehet a Paleo étrend alapjának kialakításához. A máj és hagyma kitűnő forrásai a fehérjének és más fontos tápanyagoknak, melyek segíthetik a paleo étrend betartását.

Hogyan készíthetem el a Keto máj és hagyma szalonnával receptet?

A recept elkészítéséhez először süsse meg a szalonnát egy serpenyőben, majd tegye félre. Ezután süsse meg az apróra vágott hagymát a szalonna zsírjában, és tegye félre. A következő lépésben süsse meg a tisztított és szeletelt májat a serpenyőben, majd adja hozzá a hagymát és a megsült szalonnát. Fűszerezze ízlés szerint, majd hagyja kis ideig párolódni az összetevőket. Amint elkészült, tálalja azonnal és fogyassza melegen.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben