A „Fad Diet” minősítés megháromszorozódott 2019 első negyedévében

Tartalom




Fad Diet minősítés növekedése

A „Fad Diet” minősítés megháromszorozódott 2019 első negyedévében

Fad Diet, trend, 2019, minősítés, egészség

A „Fad Diet” minősítés száma megháromszorozódott az idei év első negyedévében, ami arra utal, hogy egyre több embert érdekel az egészséges táplálkozás trendje.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Azonnali kiadásra
Kapcsolattartó: Jonathan David
E-mail: info@paleofoundation.org

Los Angeles, California. 2019. április 19. 2018 végére a Paleo Alapítvány kevesebb mint 150 terméket tanúsított, mióta 2016 novemberében elindította Keto tanúsítási programját. A 2019-es naptári év második negyedévének elejétől azonban eddig példátlanul 500 termék kapott Keto-tanúsítványt. a harmadik fél szervezet.

Néhány hónapon belül megnőtt a kereslet a Keto Certified tanúsítványok iránt megháromszorozódott. Az 500. Keto-tanúsítvánnyal rendelkező termék volt az új, elsőként forgalomba hozott termék Vajas kávékrém tól től Picnik Austin.

Míg a szervezet 2010 óta kínál Paleo minősítést, Kimberly Eyer Paleo Alapítvány pénzügyi igazgatója megjegyzi: „Ez olyasmi, amit még soha nem láttunk.” Hozzátéve: „Ha van márkája, és nem gondolt arra, hogy ketobarát terméket kínáljon, akkor hiányozni fog ez a hullám.” De mit szól a Paleo Alapítvány a Keto-tanúsítványok iránti kereslet óriási növekedéséhez és a Keto Diéta divatdiéta hírnevéhez?

Karen Pendergrass, a Paleo Alapítvány vezérigazgatója magyarázza: „Soha ne kövessük el azt a hibát, hogy megfeledkezünk a vegánokról. A gyógyszerrezisztens epilepsziában szenvedő gyermekek vegán szüleinek is szükségük van lehetőségekre.” Azt sugallva: „A márkák, amelyekben ketobarát, vegán termékeket kínálnak, megelőzik a trendgörbét.”

„Még egy dolog, meg kell csinálnom ezt a PSA-t” – teszi hozzá Pendergrass. „Keto elég rossz rapet kap, ahogy van. Elég a „rost felesleges” üzletből, máris. Az élelmi rost olyan funkcionális élelmiszer-összetevő, amely segít meghosszabbítani a keto diéta előnyeit.”

– Harcolj velem – mondja félig tréfásan. Gondolom?

A Paleo Alapítványról

Az anya-lánya páros által alapított Peet egy harmadik fél által kínált tanúsító szervezet. Gabonamentes, Paleoés Keto minősítés termékekhez.

Hozzászólások

Hozzászólások




HTML FAQs

„Fad Diet” minősítés megháromszorozódott 2019 első negyedévében

Mi az a „Fad Diet”?

A „Fad Diet” egy olyan divatos étrend, amely általában hirtelen népszerűvé válik, de hosszú távon nem fenntartható, egészségtelen és kiegyensúlyozatlan lehet.

Miért növekedett meg háromszorosára a „Fad Diet” minősítés?

2019 első negyedévében a táplálkozási szakértők és egészségügyi szervezetek egyre nagyobb figyelmet fordítottak a „Fad Diet” jelenségre, és több olyan étrendet minősítettek ebben a kategóriában, amelyek egészségkárosító hatásúak lehetnek.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS

Figyelem, kedvezmények a KetoMix termékekre és csomagokrabővebben