Tebarra P40 felülvizsgálata és a Tebarra Tech Brandről

Tartalom




Tebarra P40 felülvizsgálata és a Tebarra Tech Brandről

Tebarra P40 felülvizsgálata és a Tebarra Tech Brandről

A Tebarra P40 egy kiváló minőségű laptop, melyet a Tebarra Tech cég gyárt.
A Tebarra Tech egy vezető márka a technológiai iparban, amely kiváló minőségű termékeiről ismert.

Tebarra P40, Tebarra Tech, laptop, minőség


AKCIÓ – Férfi karóra

Tebarra egy megfizethető, trendi márka, amely high-tech termékeket, például okosórákat, hamarosan pedig testmérlegeket, fitneszszalagokat és egyebeket kínál. Az összes terméket az Egyesült Királyságban tervezték. Minden termék minőségellenőrzésen esett át, és azt mondják, hogy az ügyfél elégedettsége a legfontosabb számukra. Ha többet szeretne megtudni a 2022-es év legkelendőbb modelljéről, olvassa el az alábbiakban a Tebarra P40 felülvizsgálatot.

Mission

A márka küldetése, hogy minőségi fitnesztechnológiát szállítson azoknak az embereknek, akik egészségük, fittségük és mindennapi életük javítására törekszenek. Ennek érdekében a csúcstechnológiát úgy alakították át, hogy a vásárlók számára csökkentsék az árat. Továbbra is olyan intelligens termékeket terveznek és hoznak létre, amelyek mindenki számára megfizethetőek.

Tebarra P40 áttekintés

Ismerje meg az új Tebarra P40 Limited Edition! Tele funkciókkal, mint például Bluetooth hívás, AI Voice Assistant, 120 edzésmód és még sok minden más. Megcsodálhatja ennek a fitnesz nyomkövetőnek a kiváló kézműves kivitelezését a könnyen kezelhető forgógomb.

Lássuk, milyen funkciókat kínál nekünk ez az okosóra.

Design

Ez az okosóra téglalap alakú, stílusos és divatos, és nőknek és férfiaknak is megfelel! A panel jobb oldalán egy gomb található. A készülék hátoldalán mágneses érintkezők láthatók a töltéshez és egy pulzusmérő érzékelő.

tebarra p40 felülvizsgálat

A viselhető készülék 4 színben kapható, fekete, ezüst, arany és tengerészkék szín. A Tebarra P40 teste fémből készült, míg a szíj szilikonból vagy acélból választható. A szíjak különböző színvariációkban kaphatók, a könnyű cseréhez gyorskioldó csap funkcióval.

Ami a képernyő megjelenítését illeti, a Tebarra P40 egy 1,81 hüvelykes IPS érintőképernyővel rendelkezik, amely 2,5D üveggel ívelt és 240 x 286 pixel felbontással készült.

AI hangasszisztens

Egyszerűen csak egyszer koppints rá az aktiválásához, és már adhatod is neki a parancsaidat. Így mostantól egyszerűen megkérdezheted az időjárásról, zenét hallgathatsz vagy felhívhatsz valakit.

tebarra p40 felülvizsgálat

Telefonálás a csuklójáról

Fel kell hívnod valakit, de a telefonod a táskádban vagy a zsebedben van, és nehezen tudod elővenni? Nem probléma! Ezzel a csodálatos BT hívás funkcióval közvetlenül a csuklójáról telefonálhat. A beépített hangszóró és mikrofon megkönnyíti és kényelmesebbé teszi az életét.

Valós idejű értesítések

Nekik köszönhetően soha nem marad le egyetlen hívásról sem. A hívásokat közvetlenül a csuklójáról fogadhatja, vagy akár el is utasíthatja őket, ha nem alkalmas az idő és elfoglalt. És ez még nem minden. A WhatsApp vagy Messenger üzeneteidet bármikor láthatod (több alkalmazást is támogat).

Még az egészségeddel is törődik

Ez méri az Ön pulzusszámát egész nap, a fejlett intelligens algoritmusnak és a valódi pulzusszám-érzékelőnek köszönhetően. Az összes adatot ellenőrizheti az óráján. Ami az egészségügyi érzékelőit illeti, vörös fényt használ a vér oxigénszintjének érzékelésére.

Még a nyomon követheti az alvási pontszámát és javítsd az alvásodat, ha szemmel tartod. Az alvásodat automatikusan nyomon követjük. Ennek a funkciónak köszönhetően minden éjjel édes álmokat fogsz látni, de ne felejtsd el kikapcsolni az értesítéseket alvás előtt, és élvezd a megszakított alvást.

IP67 vízálló

Viselje az óráját gondtalanul. Az IP67-es minősítés lehetővé teszi, hogy az órát napi szinten használhassa. Ellenáll a kézmosásnak és a mosogatásnak, az enyhe esőnek vagy az izzadságnak. (Ne használja úszáshoz, forró fürdőhöz vagy zuhanyzáshoz).

120+ edzésmód

Ezzel a fitneszkövetővel 120+ sportolási módot élvezhet bármilyen sportághoz. Például gyaloglás, futás, kerékpározás, ugrálás, tollaslabda, kosárlabda, futball, baseball és még sok más. A sportadatokat rögzítheti és edzés után elemezheti. Ez lesz az új személyes edződ!

Ezenkívül ez az óra napi szinten nyomon követi a lépéseidet, valamint az elégetett aktív kalóriákat is.

Az akkumulátor élettartama

Ez az okosóra 260mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely 2-5 napos normál használatot és 7 napos készenléti időt biztosít.

ferfi karorak




Tebarra Tech Brand FAQ

Tebarra P40 felülvizsgálata

A Tebarra P40 egy kiváló minőségű okostelefon, amelyet alapos felülvizsgálatnak vetünk alá a gyártás során. Minden egyes P40 modell szigorú teszteken esik át annak érdekében, hogy biztosítsuk a megbízhatóságot és a kiváló teljesítményt.

Az alábbi területeken végezzük a felülvizsgálatot:

  • Hardver és szoftver kompatibilitás
  • Akkumulátor teljesítmény és élettartam
  • Kamera és képminőség
  • Érintőképernyő érzékenység és tartósság
  • Érintésre reagáló gombok és csatlakozók

Tebarra Tech Brandről

A Tebarra Tech egy vezető szerepet tölt be a mobiltechnológia iparágában. Cégünk kiváló minőségű okostelefonok és kiegészítők gyártásával foglalkozik, melyek a felhasználók számára kiváló élményt és megbízhatóságot nyújtanak.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek