Seiko SBDY083 Mini-Turtle felülvizsgálata | Bizonyíték arra, hogy a JDM Seiko jobb – Ben’s Watch Club

Tartalom




Seiko SBDY083 Mini-Turtle felülvizsgálata | Bizonyíték arra, hogy a JDM Seiko jobb – Ben’s Watch Club

Seiko SBDY083 Mini-Turtle felülvizsgálata | Bizonyíték arra, hogy a JDM Seiko jobb – Ben’s Watch Club

A Seiko SBDY083 Mini-Turtle egy fantasztikus óra, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok szórakoztató és elegáns stílusban éljenek. Ez az óra kiváló minőségű anyagokból készült, és precíz japán mozgással rendelkezik. Ebben a felülvizsgálatban részletesen megvizsgáljuk ezt a remek órát, és bemutatjuk, hogy miért érdemes a JDM Seiko termékeket választani.


AKCIÓ – Férfi karóra

A számlapon lévő betűk jól kivitelezettek a szabványos és magányos SEIKO-val a 12 óránál. A 6 óra, akkor a Prospex „PX” logó (Látod most?…..). A logó alatt nyomtatott AUTOMATIC, majd a DIVER’S 200m következik. A számlap szélén az 5-től 7-ig terjedő indexek között található a szerkezet kódolása és a „Made in Japan”, ami néhányunk számára nagyon sokat jelent, ami a darab emelkedett minőségéből és kivitelezéséből is látszik.

Diver specifikációk

Az olvasó számára, aki nem tudja, a Prospex logó és a „Diver’s” kijelentés azt jelenti, hogy ez a darab, és az összes többi Propsex darab megfelel a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 6425 tesztelési kritériumainak a búvárórák számára. Hogy rövidre fogjuk ezt a részt, elég, ha csak annyit mondunk, hogy a mechanikus búvárórákra vonatkozó ilyen ISO minimum tesztelési kritériumok a következőkre terjednek ki: vízállóság, hideg és meleg kondenzációs tesztek, külső erőkkel szembeni ellenállás, termikus sokk, mozgásdinamikai tesztek, időmeghatározó elemek (egyirányú lünetta vagy hasonló időmérő), erős fényerő az összes indexen/mutatón, mágneses ellenállás, ütésállóság és a sós vízzel szembeni ellenállás.

Tehát a 90+%-unk számára, akik nem búvárkodnak rendszeresen, az óra biztosan ellenáll a mindennapi életnek, évről évre. A fejezetgyűrű mérsékelt magasságú és színben a számlaphoz igazodik. A 60, 15, 30 és 45 percek sárga színnel vannak jelölve, míg az összes többi éles fehér színnel. Minden 5. percjelző dupla súlyozású.

Függelékek

Mint azt a legtöbben tudjuk, a megbízható Seiko 4R35 óramű alapfelszereltségként dátum komplikációval is rendelkezik. A kis dátumablak a kristályciklopszokkal párosítva kiváló méretezést tesz lehetővé a dátum leolvasásakor, anélkül, hogy a számlap szimmetriáját felborítaná.

Ismét, ezzel a JDM darabbal, a dátumok éles, gyors működéssel és igazítással kattannak át, mivel a dátumszám tökéletesen ül a keret nélküli keretben. Általában a dátumkerekek ezeknél a mozgásoknál fehér színűek fekete betűkkel, de makró alatt és napfényben ezt a példát inkább egy kissé ezüstös fémes háttérnek találtam. A finom csillogás jól párosul a számlap és a lünetta betétjével. A fekete felirat a várakozásoknak megfelelően tiszta és éles.

ferfi karorak



Seiko SBDY083 Mini-Turtle felülvizsgálata

Ez egy rövid felülvizsgálat a Seiko SBDY083 Mini-Turtle óráról, amelyet a Ben’s Watch Club csapatával végeztünk.

Bizonyíték arra, hogy a JDM Seiko jobb

Az óra kiváló minőségű japán gyártású, és a tesztek alapján bizonyíték arra, hogy a JDM Seiko valóban jobb a versenytársaknál.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ