Hardlex, Flame Fusion & Krysterna – Ben’s Watch Club

Tartalom




Hardlex, Flame Fusion & Krysterna – Ben’s Watch Club

Bemutatkozás

A Hardlex, Flame Fusion és Krysterna óraszórtató tokok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és kimagasló védelemmel rendelkeznek a karcok és ütések ellen. A Ben’s Watch Club kínálatában megtalálhatóak ezek a kiváló minőségű órák minden stílusban és árkategóriában. A **Hardlex**, **Flame Fusion** és **Krysterna** tokok garantálják, hogy óráid hosszú évekig újak és karcmentesek maradjanak.


AKCIÓ – Férfi karóra

S-szint (Legjobb):

Zafír kristály – Karcolásos tesztjeinkben a zafír volt a győztes.

A-szint:

Zafír bevonatú kristály – Ez a kristály a vártnál jobban teljesített, és a saját fejlesztésű kristályok közül a legjobb volt (karcállóság szempontjából).

B-szint:

K1, Krysterna, Hardlex – Ezek a kristályok közel azonos módon teljesítettek tesztjeinkben. Mindegyik jobban túlélte a karcolásos teszteket, mint a standard ásványok, átlagosan egy szinttel magasabb eredményeket értek el. Különösen a Krysterna rendkívül merész marketingjét tekintve ez csalódást keltő, mivel a kristály jóval elmaradt a zafírtól és a rivális Wenger saját zafír bevonatú kristályától. A K1 és a Hardlexre vonatkozó állítások visszafogottabbak, így ezek az eredmények a várakozásoknak megfelelően alakultak.

Flame Fusion – Egy másik ebben a szintben a Flame Fusion. Ez a kristály egy kicsit másképp teljesített, mint a többi B-tierben, 6. szinten rosszabbul teljesített, de 8. szintről felfelé már valamivel jobban. Ez átlagosan nagyjából ugyanazt az általános rangsort jelenti.

C-szint:

Ásványi kristály – A költségvetési órák ipari szabványa, az ásványi kristály a várakozásoknak megfelelően ésszerűen teljesített.

D-szintű:

Akril – A legolcsóbb megoldás a legkevésbé karcálló. Megjegyzendő, hogy az akril polírozható a Polywatch segítségével a könnyű karcolások eltávolítására.

MELYIK ÓRAÜVEG A LEGJOBB?

Mohs-keménységtesztjeink bebizonyították, hogy a zafírkristály a legjobb a karcolások megelőzésére. Az összes általunk tesztelt saját gyártású órakristály (K1, Hardlex, zafír bevonatú, Krysterna és Flame Fusion) a zafírnál kisebb mértékben mutatott karcolásokat.

Tekintettel arra, hogy a karcolások nagyobb valószínűséggel fordulnak elő, mint az ütések, a zafír továbbra is a legkívánatosabb választás a legtöbb óravásárló számára ma. A három fő üvegtípussal kapcsolatos további információkért tekintse meg útmutatónkat, ahol végigvesszük az összes előnyét és hátrányát.

OLVASSA TOVÁBB: TOP 20 ÓRÁK ALATT $75 (£ 50) – A VÉGSŐ ÓRA KALAUZ

ferfi karorak

Hardlex, Flame Fusion & Krysterna

Mi is az a Hardlex?

A Hardlex egy speciális üveg, amelyet a Seiko órákhoz használnak. Ez egy edzett üveg, amely ellenállóbb lehet a karcolásokkal és ütésekkel szemben, mint a hagyományos óraüveg.

Mi a Flame Fusion?

A Flame Fusion egy Lengyel Fusion által kifejlesztett speciális üveg, amely az Invicta márkájú órákhoz használatos. Ez egy kombinált üveg, amely a kristályüveg és a zafírkristály előnyeit kombinálja, így nagyobb ellenállóságot nyújt a karcolások és ütések ellen.

Mi a Krysterna?

A Krysterna egy másik speciális üveg, amely az övét Stührling Original órákhoz használják. A Krysterna üveg is képes ellenállni a karcolásoknak és ütéseknek, és kiváló átláthatóságot biztosít az óralap alatt.

AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ