Amazfit T-Rex felülvizsgálata | Smartwatch kevesebbért

Tartalom




Amazfit T-Rex felülvizsgálata | Smartwatch kevesebbért

Amazfit T-Rex felülvizsgálata | Smartwatch kevesebbért

Üdvözöljük a weboldalon, ahol megismerheti az Amazfit T-Rex okosóra jellemzőit és előnyeit, amelyet megfizethető áron lehet beszerezni. Az Amazfit T-Rex kiváló választás lehet mindennapos használatra a sportolók és az aktív életmódot élők számára.


AKCIÓ – Férfi karóra

Engedje szabadjára az ösztöneit a Amazfit T-Rex szuper tartós okosóra. Az Amazfit T-Rex számos katonai minősítéssel rendelkezik, ami ennek az okosórának tartósságot biztosít néhány meglehetősen szélsőséges körülmények között. Rendelkezik GPS-szel, optikai pulzusmérővel, távolság- és útvonal-követéssel és sok más funkcióval, amelyekről az Amazfit T-Rex értékelésében beszélünk. Tehát merüljünk el!

Tervezés

Első pillantásra láthatjuk, hogy ez nem egy elegáns és alkalmi okosóra, mint általában. A T-Rex robusztus, használati megjelenésű, és zöld színben érkezik. Elég könnyűnek érződik a karon – 58 grammot nyom. Az okosóra szilikon szíjat tartalmaz, amely nagyon kényelmes viselet. Körülötte 4 gomb található. A bal oldalon kettő a fel és le gombok számára. A jobb oldalon pedig két gomb a bekapcsoláshoz és a kiválasztáshoz.

Ez egy 1,3 hüvelykes AMOLED kijelző, amely 360×360 pixeles felbontással, tartós Corning Gorilla Glass 3 lencse és ujjlenyomat-ellenes bevonat. Az okosóra rendelkezik Always on Display funkcióval is, de ez alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, hogy kímélje az akkumulátor élettartamát. Bekapcsolható, de az Amazfit figyelmeztet erre, mert csökkenti az akkumulátor élettartamát. Amikor a képernyő ki van kapcsolva, nagyon könnyen felébresztheti azt bármelyik gomb megnyomásával és a képernyő megérintésével.

Amazfit T-Rex felülvizsgálat

Az akkumulátor élettartama

Az Amazfit T-Rex 390mAh LiPo akkumulátorral rendelkezik, amely rendszeres használat mellett 20 napot biztosít töltés nélkül. Az akkumulátor gyorsabban csökken, ha a GPS-t óránként kb. 10% -kal engedélyezzük, ami azt jelenti, hogy folyamatos helymeghatározással kb. 10 óra levet kell kapnia. Ez még mindig lenyűgöző a kategória szabványai szerint. Van egy energiatakarékos üzemmód is, amikor szorult helyzetben vagy.

5 ATM vízálló

A T-Rex 50 méteres mélységig vízálló. Az Amazfit szerint biztonságosan viselhető zuhanyzás, medencében úszás vagy nyílt vízben való úszás közben, de búvárkodáskor vagy szaunában nem szabad viselni, bár akár 70 Celsius-fokos hőmérsékletet is kibír. Víz alatt nem szabad működtetni, és használat vagy töltés előtt szárítsa meg.

Amazfit T-Rex felülvizsgálat

Sport &; Egészség

Míg a legjobb futóórák többsége az igazi futóknak szól, néhány, mint például az Amazfit T-Rex, a végső outdoor személy. A GPS és iránytű funkciókkal a túrázók és sziklamászók nem tévedhetnek el, ha ez az óra az útmutatójuk. A T-Rex helymeghatározási adatai nagyon pontosak, képes pontosan tudni, hogy hol vagyunk, és a megfelelő irányba mutat.

A szabadtéri gyaloglás, kerékpározás, úszás, futás, síelés és túrázás mellett a beltéri futópad, kerékpározás, ellipszis tréner és a gyűjtőfogalom „testmozgás” mellett. 14 sportolási mód közül lehet választani. Bármelyiket is választja, láthatja az edzés időtartamát, távolságát és sebességét. A magasságmérő nyomon követi a szintemelkedésedet is. Ezeket a mérőszámokat valós időben láthatja a csuklóján a fel és le gombok segítségével – az érintőképernyő az edzés megkezdésekor zárolódik, hogy megakadályozza a véletlen koppintásokat.

Ellenőrizheti a pulzusszámodat bármikor, amikor csak akarod. Az Ön egészségére összpontosítva az óra a Huami saját fejlesztésű BioTracker™ PPG Bio-Tracking optikai érzékelőjével van felszerelve, amely a nap 24 órájában nagy pontosságú pulzusmérést végez. Az óra emellett kiadja emlékeztetőket, hogy álljon fel, amelyek arra ösztönzik Önt, hogy egészséges szokásokat alakítson ki, és a legjobb önmagává váljon.

Amikor az Amazfitet viseli az ágyban, az követi a fény- és mélyfényt. alvás, valamint azt, hogy mennyi időt töltött ébren az éjszaka folyamán. Az alkalmazásban megtekintheti statisztikáit, valamint az 1-től 100-ig terjedő alváspontszámát és az alvásminőség-elemzést. Az alkalmazás összehasonlítja az alvási statisztikáidat a „hasonló felhasználók” statisztikáival. Ha az alvási pontszámod nem lesz elég jó, akkor ajánlásokat ad arra vonatkozóan, hogyan javíthatod az alvásminőségedet, és figyelmeztet arra, hogy az alváshiány káros lehet az egészségedre.

Egyéb funkciók

Az Amazfit T-Rex rengeteg intelligens funkcióval rendelkezik, többek között időjárás-előrejelzéssel, esemény-emlékeztetőkkel, hívásemlékeztetőkkel, alkalmazás-értesítésekkel és még sok mással, számos praktikus eszközt kínálva a mindennapi munka és élet megkönnyítésére.

Az óra és a Zepp alkalmazás futtatása

Először is be kell állítania a T-Rexet a Zepp alkalmazás letöltésével és egy fiók létrehozásával, ha még nem rendelkezik ilyennel. A fiók létrehozása után adja meg a nemét, születési dátumát, magasságát, súlyát, aktivitási célját, célkalóriáját és célalvását.

Innen az alkalmazásban válassza az Add Device (Eszköz hozzáadása) lehetőséget, válassza ki a párosítani kívánt modellt, és megjelenik egy QR-kódolvasó. Ezután a jobb felső gomb megnyomásával bekapcsolja a T-Rexet, és a képernyőjén megjelenik egy QR-kód. Szkenneld be a kódot, nyomd meg a Megerősítés gombot az órán, és már mehetsz is.

Az óra csatlakoztatása után az alkalmazás elkezdte letölteni és telepíteni a firmware, a GPS és az erőforrás-könyvtár frissítéseit. Most beállíthat egy olyan óraszámlapot, amelyik tetszik. Összesen 30 lehetőség közül lehet választani.

Az Amazfit T-Rex összes fitneszérzékelője hasznos mérőszámokat szolgáltat, de az Android és iOS rendszerekre elérhető Zepp App (korábbi nevén Amazfit App) segítségével teljes képet kaphat az egészségi állapotáról. Az alkalmazás a lépéshosszától és az elégetett kalóriáktól kezdve az edzésterhelésekig és a testsúlyig mindenről tárol adatokat. Ha fitneszcéljait is nyomon szeretné követni, testméreteit manuálisan is beírhatja.

A T-Rex kompatibilis a futó alkalmazással is. Strava, így szinkronizálhatod a mérőszámaidat, hogy lépést tarts a barátaid közötti aktivitási kihívásokkal.

Az Amazfit T-Rex értékelése meggyőzte Önt, hogy vásároljon egyet?

ferfi karorak




Amazfit T-Rex felülvizsgálata | Smartwatch kevesebbért – Gyakori kérdések

Amazfit T-Rex felülvizsgálata | Smartwatch kevesebbért – Gyakori kérdések

Mi a legfőbb előnye ennek a smartwatchnak?

Az Amazfit T-Rex kiváló strapabírósággal rendelkezik, valamint számos hasznos szolgáltatással, mint például pulzusmérés, alvásfigyelés és GPS-szel követés.

Milyen környezetben használható ez a smartwatch?

A T-Rex kifejezetten kültéri használatra tervezett, így ellenáll a porának, vízcseppeknek és extrém hőmérsékleteknek is.

Milyen kiegészítő funkciókat tartalmaz a készülék?

A smartwatch számos sportmódot támogat, valamint az üzenetek és hívások értesítésére is alkalmas. Emellett az akkumulátor élettartama is kiemelkedő.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ