Formex Field Watch felülvizsgálata – innováció vagy trükk? – Ben Watch Club

Tartalom




Formex Field Watch felülvizsgálata – innováció vagy trükk? – Ben Watch Club

Formex Field Watch felülvizsgálata – innováció vagy trükk? – Ben Watch Club

A Formex Field óra felülvizsgálata során megvizsgáljuk, hogy az innováció vagy csak egy trükk a Ben Watch Club számára.


AKCIÓ – Férfi karóra

(Ez az oldal affiliate linkeket tartalmaz, további információkért, kattintson ide.)

Ha a legújabb innovációkról van szó, kevés óramárka tud versenyezni a Formexszel. Miután a 90-es évek végén alapították őket, 2018-ban viharral vették be az internetet az „Essence” bevezetésével, egy stílusos kronométerrel, amely szabadalmaztatott felfüggesztési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az óra okosan felfelé és lefelé mozogjon, hogy jobban alkalmazkodjon a viselő csuklójához.

A csatban elrejtve egy egyedi racsnis rendszer is volt, amely lehetővé tette az egyszerű és pontos beállításokat, miközben az óra a csuklón maradt. Összességében ez eredményezte azt, amiről sokan azt állítják, hogy a legkényelmesebb óra a mai piacon.

Hacsak nem egy párhuzamos univerzumban élsz, akkor jó eséllyel nem láttad az Essence-ről szóló véleményemet. Ennek egy nyilvánvaló oka van; az ár. Bár nem abszurd más Swiss Made versenytársakhoz képest, a közel 2000 dolláros ár még mindig jóval kívül esik a Ben’s Watch Club blog szerény hatókörén.

Tehát az Essence-nek talán várnia kell a következő Raid: Shadow Legends fizetésemig, de nemrég kaptam egy másik lehetőséget, hogy kipróbáljam a Formex márkát. Igen, megkerestek az új, sokkal kedvezőbb árú terepóra kínálatukkal kapcsolatban. A találóan „Field” névre keresztelt modell kevesebb mint feleannyiba kerül, mint az Essence, 800 dollárért.

ferfi karorak

Formex Field Watch felülvizsgálata

Van-e valós innováció a Formex Field Watch termékben vagy csak egy trükk?

Formex Field Watch fejlődése

A Formex Field Watch több éves fejlődésen ment keresztül, és számos újítást hozott a piacon látott korábbi órákhoz képest. A gyártók folyamatosan fejlesztik és javítják a terméket, hogy a vásárlók számára a legjobb élményt nyújtsák. Ezért állítjuk, hogy van valós innováció a Formex Field Watch termékben.

Trükk vagy valós fejlesztés?

Biztosak vagyunk benne, hogy a Formex Field Watch nem csak üres trükközés, hanem valós fejlesztés és innováció eredménye. A termék különleges technológiai megoldásokat kínál, amelyek valós előnyöket nyújtanak a viselőjük számára. A Formex Field Watch egyedülálló szinten ötvözi a stílust, kényelmet és funkcionalitást, és számos kritikus által elismert.

AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ