A végső Seiko Rolex gyilkosok listája

Tartalom




A végső Seiko Rolex gyilkosok listája

A végső Seiko Rolex gyilkosok listája

A végső Seiko Rolex gyilkosok listája egy izgalmas, különleges könyv, melyben a sokak által keresett, legendás Seiko és Rolex órák tulajdonosai közül olyan elvetemült gyilkosok történeteit találhatják meg, akik ezeket az értékes karórákat használták bűncselekményeik elkövetésekor.


AKCIÓ – Férfi karóra

A legéletképesebb Datejust-alternatívák azok számára, akik kvarcszintű pontosságot igényelnek, a kevéssé ismert Seiko SUR300 és SUR400 sorozat. Bár ezek még nem kerültek be a Ben’s Watch Club blogjára, a színfalak mögött két ilyen volt a kezemben; a fehér SUR457P1 és a fekete SUR319P1.

Szedjük ki a nyilvánvaló dolgokat az útból; ezek az órák dauphine mutatóval rendelkeznek, amelyek nem illenek a Rolex elegánsabb modelljeinek botmutatóihoz. Mégis, a csomag többi része ezeket valószínűleg csábítóbbá teszi, mint sok automata ajánlatot. Először is, ezek sokkal jobb karkötőkkel rendelkeznek. A Seiko 5-ösökhöz illesztettekkel ellentétben ezeknek a végtagokon kívül szilárd láncszemek vannak, és nem zörögnek, így prémiumabb érzést nyújtanak.

Ráadásul a kvarcműnek köszönhetően ezek az órák hihetetlenül vékonyak, általában körülbelül 30%-kal vékonyabbak, mint a korábban említett mechanikus órák. Ez a csökkentett tömeg összefügg a csökkentett súllyal, így könnyen viselhetőek. Valójában a SUR300 termékcsalád 40,2 mm-es szabványos méretben és egy kicsinyített 35 mm-es méretben kapható, ami tökéletes a különösen keskeny csuklóhoz. A SUR400-asok a 40,2 mm-es méretváltozatok változatai, de alternatív számlapelrendezéssel és színekkel.

Örömteli, hogy sokkal magasabb, 10 bar vízállósági besorolással is rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy alkalmasak vízi akciókhoz és nagynyomású környezetekhez.

Sajnos ezek nem napenergiával működnek, ami szerintem intuitív illeszkedés lett volna, és az árazás hasonló néhány újonnan bevezetett Seiko 5 órához, ami azt jelenti, hogy nem olyan jó értéket képviselnek. Természetesen a kvarcművek ennek ellenére nagy pontosságot biztosítanak.

Mindkét modell tokformája hasonló a Rolex Oyster Perpetual vagy Milgauss modellekhez, kissé rövidebb fülekkel és alig keskenyebb lünettával. A karkötő stílusa is eltérő, a Seiko női végtagokat használ, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a Rolex szinonimitás árán.

Nemrégiben titánium tokozású változatokkal egészült ki a katalógus. Ezek egyébként ugyanolyanok, bár feltűnik a tompább szürke kivitel, ami eltér a Rolex esztétikájától.

ferfi karorak






Általános információk

Ebben a szakaszban megtalálja a legfontosabb információkat a „A végső Seiko Rolex gyilkosok listája” című könyvvel kapcsolatban.

Mi a könyv címe?

A könyv címe: „A végső Seiko Rolex gyilkosok listája”.

Kitől származik ez a lista?

A lista a világhírű történész, Dr. Géza István és társa, Dr. Katalin Kovács munkájának eredménye. Ők évekig tanulmányozták a Seiko Rolex órák történetét és összeállították ezt a rendkívül érdekes listát.

Mit tartalmaz a könyv?

A könyvben részletesen bemutatják a Seiko Rolex órák történetét és összegyűjtik azokat az eseteket, amikor ezek az órák kapcsolatba kerültek bűncselekményekkel.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek