Seiko SNK371K1 felülvizsgálat | A legmenőbb Seiko Speed Racer hamarosan megszűnik! – Ben’s Watch Club

Seiko SNK371K1 felülvizsgálata | A legmenőbb Seiko Speed Racer hamarosan megszűnik! – Ben’s Watch Club

A Seiko SNK371K1 egy ikonikus óra, amelyet a rajongók imádnak. Azonban hamarosan a készlet kifogy, így ne hagyd ki a lehetőséget, hogy beszerezz egyet ezekből a különleges darabokból!

AKCIÓ – Férfi karóra

Az arcnak ez a része szinte átmehetne egy fordulatszámmérőnek vagy sebességmérőnek egy magas oktánszámú videojátékból vagy filmből, és kielégítő módon a Seiko tökéletesen illeszkedik a másodpercmutatóhoz a pálya színéhez minden egyes modellnél, ami tovább növeli az illúziót. Ezek az órák egy sportos, félig szkeletonizált nyílmutatóval is büszkélkedhetnek, ami segít nekik kitűnni a Seiko 5-ösök tengeréből, amelyek a mindenütt jelenlévő dauphine vagy batonmutatókra támaszkodnak. Sok búvárórával ellentétben ez a kivitelezés vékony és karcsú, biztosítva, hogy ne uralja a fennmaradó óralapot. Lehetne olvashatóbbá tenni, bár tetszik, ahogyan zökkenőmentesen belecsúszik.

A lumineszkált órajelek sokkal inkább a megszokottól eltérőek, szabványos téglalap alakúak és korlátozott gyenge fényviszonyok mellett, bár a belső 5 perces intervallum szövege tökéletesen van elhelyezve és méretezve, hogy érdekességet adjon anélkül, hogy elvonja a figyelmet. A gyenge fényviszonyok teljesítménye egy belépő szintű órához képest tisztességes.

Talán az egyetlen olyan vizuális elem, amelyet átdolgozásra szorulna, a három óránál lévő naptár ablak. Természetesen ez azért van jelen, hogy megfeleljen a Seiko 5 egyik eredeti, még az 1960-as években meghatározott tervezési kritériumának; ezért a legtöbb Seiko 5 óra még ma is rendelkezik ezzel az ablakkal. Ennek ellenére, ha a Seiko megtörte volna a kánont és eltávolította volna, azt hiszem, még jobban kinéző órákat tarthatnánk a kezünkben, mivel a széles rés a számlapon megzavarja a fejezetgyűrű áramlását, különösen a 20 perces sávban való elhelyezését tekintve.

ferfi karorak




Seiko SNK371K1 felülvizsgálat | A legmenőbb Seiko Speed Racer hamarosan megszűnik! – Ben’s Watch Club

Seiko SNK371K1 felülvizsgálat

Ez a rész tartalmazza a legújabb információkat a Seiko SNK371K1-ről, beleértve a véleményeket és a felhasználói visszajelzéseket.

A legmenőbb Seiko Speed Racer hamarosan megszűnik!

Ne hagyja ki az esélyt, hogy megvásárolja a kiváló minőségű Seiko SNK371K1-et, mielőtt az eladások befejeződnek!


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ