Hands-On: Sequent Smart(ass) Watch együttműködés a Seconde/Seconde-val




Hands-On: Sequent Smart(ass) Watch együttműködés a Seconde/Seconde-val

Megérkezett a Sequent Smart(ass) Watch együttműködése a Seconde/Seconde-val!

A Sequent Smart(ass) Watch és a Seconde/Seconde együttműködése új lehetőségeket kínál az okosórák világában. A két márka összefonódása kiváló minőségű, stílusos és intelligens megoldásokat eredményez.

Kulcsszavak: Sequent, Smart(ass) Watch, Seconde, együttműködés, okosóra


AKCIÓ – Férfi karóra

A probléma az okosórákkal, ha szabadna, az, hogy hacsak nem vagy hajlandó dupla csuklóra, akkor útban vannak a valódi órák. Az okosórák további problémája az órák rajongói számára az, hogy hiányzik belőlük egy lélek, ami egy költői módja a digitális belsejük siratásának. Ha el tudod képzelni, még nagyobb baj van, ha sok időmérő tulajdonába kerülsz: az okosóra váltakozó viselése szükségszerűen azt jelenti, hogy nem tudod kihasználni az okosóra kínálatát. Hogyan találhatja meg itt az egyensúlyt egy márka, és hogyan elégítheti ki azokat az órarajongókat, akik valami többet akarnak egy okosórától – nem riasztásokat, alkalmazásokat és mobilkapcsolatot, hanem egy olyan okosórát, amely beilleszthető a rotációba, vagy akár egyetlen óra is lehet, amely kielégíti a rajongókat? A Sequent okosórák ezt célozták meg, hagyományos számlapelrendezéssel, és – és itt jön a legszebb rész – egy megfelelő rotorral, amely kinetikus energiával hajtja az órát. Most azonban a Sequent összeállt Romaric Andréval, azaz seconde/seconde/-val, az egyik legkeresettebb dizájnerrel, hogy egy viccesen viccesen vegyék fel az egész okosóra műfajt.

A márka azzal kezdte, hogy cserekarokat készített vintage Rolexekhez, 8 bites kardok, felhők, homokórák és egyebek formájában. De az elmúlt egy-két évben André-t több márka is megkereste és együttműködött velük, köztük a Louis Erard és a H. Moser. Ez a partnerség azonban egy kicsit más. Ahelyett, hogy a tervező egy gúnyos kézzel vagy egy ironikus újratervezéssel foglalkozna, a fehér számlapos Sequent Elektron számlapjára ragadott tollat, egyszerre játszva kommentátort és személyi edzőt. A számlap, amely 3D-s Super-LumiNova jelzőkkel és luminált mutatókkal rendelkezik, okoskodó „jegyzetekkel önmagának” van tele, arra bátorítva viselőjét, hogy jobban csinálja, függetlenül attól, hogy mennyire jól csinálja már. Funkcionálisan a számlapok hasonlóak más analóg okosórák kijelzőihez. A nyomkövető skála többféle információt is képes megjeleníteni; míg a cél előrehaladása és a SpO2 százalékban jelenik meg, maximum 100-as értékkel, addig a pulzusszám akár 160-ig is megjeleníthető (ami felett tachycard vagy halott). A 12-es számnál egy kis pontot vehetsz észre, amely a LED nyílása, amely akkor villog, amikor az óra szinkronizál vagy leolvasást végez az érzékelőjéről. A legtöbb okosórát fitneszkövetőként használják azok, akik ha nem is állandóan, de legalább alkalmanként viselik. A seconde/seconde/-val való együttműködés olyasmit eredményezett, ami a legtöbb ilyen eszközből hiányzik: motivációt (vigyorogva).




A Sequent Smart(ass) az okosóra márka egyedi tok/óraszámlap konfigurációjával rendelkezik. Jellemzően az alkalmazott jelölőkkel ellátott számlapok csak teljesen csiszolt titán tokkal rendelkeznek; a Sequent Smart(ass) tokja polírozott acél és fekete eloxált alumínium tokszíjjal rendelkezik. Véleményem szerint ez a vonzóbb Sequent tok (bár őszinte leszek, és azt mondom, hogy a tökéletes opció – titánium fekete tokszíjjal – nem létezik). A tok méretei papíron nem barátságosak – 42,1 mm széles, 14,3 mm vastag és 45,5 mm-es fül-nyúlványok -, de a rövidebb, ferde fülek, amelyek a tokfedél alá esnek, segítenek abban, hogy kényelmesen viselhető legyen a csuklón, bármilyen magasan is álljon. A korona gumi markolattal rendelkezik, és az óra szinkronizálására szolgál a partneralkalmazással; attól függően, hogy hányszor nyomja meg, lehetővé teszi, hogy az óra megjelenítse a különböző napi célok százalékos arányát, a pulzusszámot és a SpO2-ben kifejezett vér oxigénszintet. A 22 mm-es fehér szíj a #tide partnerségével készült, amely manapság már jó néhány márka számára újrahasznosított műanyagból készít szíjakat. Kicsit merev a dobozból, de némi kopással betörik; a gyorskioldó csapok azt jelentik, hogy könnyű kicserélni, és elárulom, hogy gumiszíjjal kényelmesebbnek találtam, bár kellemetlenül magas egy átvezetőn.

Nem törődve a korlátozott szekundum/szekundum számlapjával, a házon belüli Sequent SC 2.2 óramű valóban a show sztárja, az óra szerelmeseinek szemszögéből. Ez egy hagyományos, volfrámból készült rotorral termel energiát a csukló mozgatásából, és azt az óra számára tárolt elektromossággá alakítja (hasonlóan a Seiko Kinetic szerkezetekhez). A középpontban természetesen az érzékelő található, amely kiáll az órából, de nem ad hozzá észrevehető magasságot, amikor a csuklón van. Az óra pontossága -/+ 0,3 másodperc/nap, és bár az óra készenléti üzemmódban akár 18 hónapot is kibír, akár 30 napig is bírja, még akkor is, ha 30 percenként követi a pulzusszámot. Ha 10% alá esik, akkor csak idő üzemmódba kapcsol, ami egy szép energiatakarékos funkció, amely mindent megtesz azért, hogy az óra ne merüljön le teljesen, mielőtt visszahelyezné a mellékelt töltőállványra. Az óra szinkronizálódik az Oxygo nevű társalkalmazással, amely az összes adatot megjeleníti az idő múlásával, és szinkronizálható az Apple Health alkalmazással. Az órával az alkalmazás nyomon követi az alvást (ha éjszakára viseled, természetesen), a fent említett egészségügyi mérőszámokat és az edzéseket (GPS-szel). Az alkalmazás elég könnyen kiismerhető, bár én szerettem volna egy rendes használati útmutatót (és be kell vallanom, annak ellenére, hogy mindig edzek, nem kísérleteztem az edzés funkcióval).

Manapság már annyi okosóra és fitneszkövető opció van, hogy az már-már nyomasztó. Mindenki számára van valami, a szupervékony karkötőktől kezdve a mindent tudó okosórákig, beleértve a hívások fogadását is. Több márka is próbálkozott már analóg kijelzős okosórák készítésével; ezeknek sikerült a mechanikus órák kinézetét, de nem a lelkét nyújtaniuk. A Sequent a kinetikus rotorral erőteljes kísérletet tett arra, hogy ezt a hiányosságot az okosórák piacán pótolja. Még mindig meredek lejtővel kell szembenéznie: Ahhoz, hogy az ember a legtöbbet profitáljon belőle, állandóan viselnie kell, de az óra azokat célozza meg, akik a rotorra vágynak, és ezek általában több órával rendelkező emberek, akik nem tudják elképzelni, hogy állandóan egyetlen órát viseljenek. A Smart(ass) modell azonban egy lépéssel tovább megy, és nem csak kitölti ezt a rést, hanem ezt egy olyan nyelves számlapon teszi, amely viccet csinál a fitneszkövető okosórák egész ötletéből. Egy kis könnyed szórakozás sosem árt, nem igaz? A Sequent Smart(ass) Watch a következő 160 darabra limitált és 549 dollárba kerül.. További információkért látogasson el a Sequent weboldal.


ferfi karorak



Hands-On: Sequent Smart(ass) Watch

Együttműködés a Seconde/Seconde-val

Minden Sequent okosóra kompatibilis a Seconde/Seconde-val, ami lehetővé teszi a különböző fitness adatok és statisztikák egyszerű átvitelét az alkalmazásba. A két eszköz együttműködése megkönnyíti a felhasználók számára a személyes teljesítményük nyomon követését és elemzését.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek

Az akciók, amikre vártál: Tommy Hilfiger karóra akár 50% kedvezménnyelA BOLTHOZ