Minden az időszakos böjtről: Könyvkiadás

Tartalom




Minden az időszakos böjtről: Könyvkiadás

Minden az időszakos böjtről: Könyvkiadás

Üdvözlünk a honlapon, ahol mindent megtudhatsz az időszakos böjtről és a könyvünk kiadásáról. A böjtölési módszer, előnyei és sok más érdekesség vár rád a könyvünkben. Nézd meg kínálatunkat és szerezz be egy példányt ma!


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

„A böjt teljes útmutatója”, Jason Fung

A Complete Guide to Fasting a legjobb könyv az időszakos böjtről, és a mai napig az egyik legkeresettebb kiadvány a témában. Kíváncsi vagy? Olvass tovább.

Könyv hossza

304 oldal

Megjelenés dátuma

2016

Ár

22,46 dollár amazon

27,85 dollár Könyvkereskedés

Miért fog tetszeni

Vannak, akik ezt a könyvet az időszakos böjtös könyvek Szent Gráljának tartják. A gyakorlat igazi úttörője írta – Dr. Jason Fung, kanadai nefrológus, a New York Times bestseller-írója, az időszakos böjt és az alacsony szénhidráttartalmú diéták szakértője.

A könyv lebontja mindazt, amit tudnia kell az időszakos böjtterv megkezdéséről. Tartalmazza a különböző időszakos böjttípusokat, az egészségügyi előnyöket és a fogyás hatásait. Érdekes módon kitér a böjt történetére is, hogy olvasókat neveljen.

Kezdőknek kiváló, mivel olyan eszközöket tartalmaz, amelyek felgyorsítják az utazást, például egészséges recepteket és gyógyító folyékony gyógymódokat. Azt is megtudhatja, hogy mit várhat a böjttől, hogyan követheti nyomon az előrehaladást, és hogyan kerülheti el a mellékhatásokat, hogy a legjobb időszakos böjt eredményeket érje el.

Megvan az oka annak, hogy Dr. Fungot „böjtgurunak” nevezik. Ebben a könyvben minden benne van.

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Brad Pilon „Eat Stop Eat: időszakos böjt az egészségért és a fogyásért”

Ez a könyv az időszakos böjtről szóló korábbi könyvek egyike volt, és továbbra is nélkülözhetetlen útmutató a fogyás böjtjével kapcsolatos tudományhoz.

Könyv hossza

402 oldal

Megjelenés dátuma

2007

Ár

19,99 dollár amazon

Miért fog tetszeni

Az Eat Stop Eat című könyvet Brad Pilon szakértő írta, aki felhagyott a testépítő-kiegészítő iparban folytatott karrierjével, hogy posztgraduális tanulmányokat folytasson a rövid távú böjt hatásairól. Megalkotta az Eat Stop Eat diétát, amely a hagyományos böjti módszerek egyedülálló megközelítése.

Eat Stop Az evés magában foglalja a teljes 24 órás böjtöt, heti egy vagy két nem egymást követő napon. A hét többi részében a szokásos módon étkezhet, a kiegyensúlyozott étrendre összpontosítva. Pilon szerint ez az egyik leghatékonyabb módja a fogyásnak.

Míg az Eat Stop Eat egy fejlettebb időszakos böjtölési terv, felfedezheti a fogyókúra ezen formája mögött rejlő bizonyítékokat. Ebben a teljes útmutatóban megismerheti az egészségügyi előnyöket, és megtudhatja, hogyan kell kezelni a hosszabb böjtölési időszakokat a fogyás sikere érdekében.

Az étrendi terv minimális szabályokat tartalmaz, és nagyobb rugalmasságot kínál azoknak, akik nem törődnek a kalóriák számolásával vagy bizonyos élelmiszerek korlátozásával.

„A hosszú élet diétája”, Valter Longo

A Longevity Diet ideális azok számára, akik az időszakos böjt iránt érdeklődnek, hogy tovább éljenek, mintsem fogyjanak.

Könyv hossza

320 oldal

Megjelenés dátuma

2016

Ár

20,94 dollár amazon

16,74 dollár Könyvkereskedés

Miért fog tetszeni

Dr. Valter Longo biológus és a hosszú élettartam kutatója által írt The Longevity Diet 25 éves kutatáson alapul. A könyv felvázol egy egyszerű étkezési tervet, és többnyire pescatárius diétát, kombinálva a böjtöt utánzó diétával, amelyet Longo is megalkotott.

Az egyedülálló étrend elősegíti a sejtek regenerálódását, és segít a szervezetnek a betegségek elleni küzdelemben. 30 finom receptet találhat, amelyek megkönnyítik a program elfogadását. Nem mindenki akar időszakos koplalással fogyni, van, aki csak egészséges marad és jó kort szeretne elérni.

Bár a diéta elősegíti a fogyást és a testzsír csökkentését, mégis nagyszerű alternatíva az összes többi időszakos böjtről szóló könyvhöz képest, amelyek kizárólag a fogyásra összpontosítanak. Longo kiegészítésével felfedezheti a hosszabb, egészségesebb élet trükkjét.

Michael Mosley és Mimi Spencer „A gyors diéta”.

A gyors diéta Michael Mosley New York Times bestsellerje. Az első kiadás azonnali sikert aratott, amikor 2013-ban megjelent, az átdolgozott és frissített változat pedig új tudományos és böjtötletekkel egészült ki.

Könyv hossza

256 oldal

Megjelenés dátuma

2013

Ár

6,92 dollár amazon

Miért fog tetszeni

A gyors diétát érdemes elolvasni, ha rugalmasabb böjtformát keresel. Michael Mosley brit televíziós újságírótól és producertől származik, és az időszakos böjt legnépszerűbb formája.

Ez a könyv egy teljes útmutató az 5:2-es diétához, egy szakaszos böjtölési tervhez, amely magában foglalja a szokásos étkezést heti öt napon és kalóriakorlátozást két nem egymást követő napon. Korlátozza a kalóriákat, de nem korlátozza, hogy mit és mikor ehetsz.

Olvashatsz a fogyókúra mögött meghúzódó pszichológiáról, új beszámolókat fedezhetsz fel a diétát kipróbálóktól, és egy csomó egyszerű receptet találhatsz böjt napjaidhoz. Ezt a könyvet akkor ajánljuk, ha olyan IF csomagot keres, amely megfelel elfoglaltságának.

„Az elhízás kódja: A fogyás titkainak feltárása”, Jason Fung

Egy másik a listánkon Jason Fung szerzőtől. Az elhízás kódja: A fogyás titkainak feltárása segít kihasználni az időszakos böjt erejét.

Könyv hossza

308 oldal

Megjelenés dátuma

2015

Ár

16,95 dollár amazon

18,64 dollár Könyvtár

Miért fog tetszeni

A könyv leírja, hogyan működik az időszakos böjt. Érdekes témákkal foglalkozik, beleértve a súlygyarapodás és az inzulinrezisztencia mögött meghúzódó tudományt. Kötelező olvasmány, ha alaposabban szeretné megismerni a fogyást és a hormonok szerepét.

Öt alapvető lépést tanulhat meg a Fungtól, amelyek segítenek az inzulin szabályozásában. Azt is megosztja, hogyan használhatja az időszakos böjtöt az inzulinrezisztencia ciklusának megszakítására. A könyv olvasása során az a cél, hogy meggyógyítsa a testét és elősegítse az egészséges testsúlyt.

Az olvasók emellett találhatnak néhány szórakoztató idézetet is. Fung szerint „A diéta Batman, a testmozgás pedig Robin”. Egyet kell értenünk!

„Gyors. Ünnep. Ismétlés.” írta: Gin Stephens

Gyors. Ünnep. Az Ismétlés a teljes útmutató a böjthöz. Támogatja azt az elképzelést, hogy az étrendet úgy alakítsa át, hogy az étkezés során megváltozzon, és nem az, amit eszik.

Könyv hossza

352 oldal

Megjelenés dátuma

2020

Ár

10,49 dollár amazon

15,80 dollár Könyvkereskedés

Miért fog tetszeni

Ezt a könyvet a New York Times legkelendőbb írójától, Gin Stephenstől hozzuk nektek. Ez egy másik tanulságos olvasmány, amely teljes mélységbe helyezi az időszakos böjtöt. A „késlelj, ne tagadd” megközelítés a böjtöt inkább életmódként, mint diétát hirdeti.

Tetszeni fog ez a könyv, mert minden szinten alkalmas. A kezdők megbékélhetnek az étkezési mintával, míg a haladóbb böjtölők erősíthetik gyakorlatukat és fejleszthetik gondolkodásmódjukat. Tele van GYIK-vel, hogy az utazás során mindig naprakészen tarthassa.

„Vegán időszakos böjt”, Mira Flatt és Petra Bracht

Egyesíteni szeretnéd az időszakos böjtöt a vegán étrendeddel? Akkor ez a könyv neked szól.

Könyv hossza

288 oldal

Megjelenés dátuma

2020

Ár

13,92 dollár amazon

Miért fog tetszeni

Ez a könyv hasznos lesz, ha vegán étrendet követ, vagy érdeklődik a veganizmus iránt. Mira Flatt receptfejlesztő és Petra Bracht orvos azért hozták létre a kiadványt, hogy segítsenek eligazodni az időszakos böjtben vegán étrend mellett, ami tökéletesen megvalósítható.

Nem fedi le a különféle módszereket, hanem a 16:8 böjtre összpontosít. A növényi alapú étrend és az időszakos böjt kombinálása bonyolultabb lehet, de találhat egy teljes útmutatót az első 14 napra, ízletes receptekkel, bevásárló listákkal és testre szabott gyakorlatokkal.

Ezt a könyvet úgy tekintheti, mint a teljes vegán útmutatót a 16:8-as módszerhez.

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

„Keto időszakos böjt: 100 magas zsírtartalmú, alacsony szénhidráttartalmú recept és böjtölési irányelvek az egészség megőrzéséhez” Brian Stanton

Sokan párosítják a keto diétát időszakos koplalással, hogy felgyorsítsák az eredményeket. Ha Ön is azok közé tartozik, vagy kíváncsi a keto diétára, kipróbálhatja ezt a könyvet.

Könyv hossza

296 oldal

Megjelenés dátuma

2020

Ár

20,03 dollár amazon

Miért fog tetszeni

A keto diétázók profitálhatnak ebből az időszakos böjtös könyvből, amely a magas zsírtartalmú és alacsony szénhidráttartalmú diétához szabott. Brian Stanton egészségügyi edző és keto-író írta. Mindent megtudhat arról, hogyan működik együtt a két diéta, és milyen eredményeket hoznak.

Itt 100 keto receptet, egy 7 napos étkezési tervet, valamint enni, mérsékelt és elhagyható ételeket találhat. Remek szakácskönyvként szolgál, amely segít könnyedén elsajátítani a keto életmódot. Ezután profitálhat a zsírvesztésből, az alacsonyabb vércukorszintből és a jobb inzulinszintből.

Gin Stephens: „Késlelj, ne tagadj: szakaszos böjtöléssel élj”

Gin Stephens ismét felkerült a listánkra egy korábbi, 2016-os könyvével.

Könyv hossza

161 oldal

Megjelenés dátuma

2016

Ár

15,12 dollár amazon

Miért fog tetszeni

Ez a sokoldalú eszköz mindent megad, amit a böjtölő életmódról tudni kell. Bemutatja a koncepciót, és segít eligazodni az étkezési ablakokban, az egészséges táplálkozás egy értelmetlen megközelítésével.

Ha még nem volt biztos benne, ezek az oldalak elmagyarázzák, hogy a böjt miért rendkívül vonzó diéta sok ember számára. A megfelelő gondolkodásmóddal módosíthatja étkezési szokásait, és elérheti egészségügyi céljait. Ez az a könyv, amely a helyes útra állít.

„Időszakos böjt nőknek: Végső, lépésről lépésre szóló útmutató a gyors és tartós fogyáshoz” Melany Flores

Íme a tökéletes könyv nőknek, amely célzottabb megközelítést kínál a női testhez.

Könyv hossza

153

Megjelenés dátuma

2019

Ár

13,39 dollár amazon

Miért fog tetszeni

Tetszeni fog ez a könyv, ha szeretné megtanulni, hogyan javíthatja a látható eredményeket. Melany Flores bemutatja a böjt teljes útmutatóját, különös tekintettel az eredmények elérésére. Értékes tanácsokat ad, amelyeket gyakorolhat a fejlődés megkezdéséhez.

Részletes leírások találhatók az utazáshoz szükséges legjobb ételekről és italokról, a kihagyandó ételekről és étkezési tervekről, amelyek segítenek a legtöbbet kihozni az étkezési ablakból.

Tegye egyszerűbbé az időszakos böjtöt a DoFasting segítségével

Az időszakos böjt jóhiszemű módja a fogyásnak és az általános egészségi állapot javításának. Ez nem csak egy átmeneti diéta, hanem egy olyan életmód-választás, amely segíthet egy boldogabb, egészségesebb életben. Az időszakos böjt előnyei közé tartozik javított anyagcsere és megnövekedett élettartam.

A kezdőknek a 12 órás böjttel kell kezdeniük, hogy hagyják a testet alkalmazkodni, mielőtt később beállítanák a koplalási ablakot. A fenti könyvek nagyszerű betekintést nyújtanak a gyakorlatba, de használhatja a DoFasting alkalmazását folyamatos útmutatáshoz az utazás során.

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Következtetés

Bármi is legyen az egészsége vagy a fogyás célja, ezzel a 10 időszakos böjtölési könyvvel elsajátíthatja a választott étrendet. Vedd fel a példányt, és merülj el a wellness világában szakértők és táplálkozáskutatók útmutatása alapján.

Szerző




Minden az időszakos böjtről: Könyvkiadás

GYIK – Minden az időszakos böjtről: Könyvkiadás

Miért fontos az időszakos böjt?

Az időszakos böjtnek számos egészségügyi előnye van, mint például a testsúlycsökkenés, a vércukorszint stabilizálása és a sejtek regenerációja. A böjtölés egy tudományosan is alátámasztott módszer, amelyre a Minden az időszakos böjtről című könyv is részletesen kitér.

Honnan szerezhetek másolatot a könyvről?

Az időszakos böjtről szóló könyvet megvásárolhatja az online könyváruházakban, vagy kereshet a közelben lévő könyvesboltokban. A kiadó jóvoltából elektronikus formátumban is elérhető a könyv, így akár azonnal hozzáférhet a tudásanyaghoz.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS