A nehéz krém gyorsan megtöri: magyarázat

Tartalom





Miért törik meg gyorsan a nehéz krém?

A nehéz krém gyorsan megtöri: magyarázat

A nehéz krém gyorsan megtörik, mert…


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

A nehéz krém gyorsan megtörik?

A kemény tejszínt élelmiszernek tekintik. Egy evőkanál nehéz tejszín van 51 kalória. Ennek eredményeként, ha vallási okokból böjtölsz, hogy hagyd pihenni a gyomrot, vagy megpróbálsz betartani a szigorú száraz- vagy vízböjtöt, akkor a nehéz tejszín megtöri a böjtöt.

A másik oldalon, ha a vére inzulinszintje vezérli, vagy 50 kalória alatt marad, mérsékelt mennyiségben a nehéz tejszín nem zavarja a böjtöt.

Valójában segíthet abban, hogy hosszabb ideig éhező állapotban maradjon. Ezért a legfontosabb dolog az, hogy ragaszkodjunk egy ilyen kis mennyiségű egy teáskanálhoz 17 kalória amikor időszakos böjt.

Annak eldöntéséhez, hogy fogyasszunk-e nehéz tejszínt a böjt alatt, bontsuk fel, mi az.

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Mi az a Heavy Cream?

A nehéz tejszín a tejtermékek zsíros része, vagy tejzsírnak is nevezhetjük. Hogy pontos legyek, kb 36-40% zsír. A zsír miatt a teljes friss tej tetejére emelkedik. Sőt, a krém akkor lefölözve és tovább dolgozzák fel.

Sőt, ha a krém magas zsírtartalmú, akkor mindig látni fogja a „nehéz” feliratot a terméken, ha pedig nem, az azt jelenti, hogy kevesebb zsírt tartalmaz.

Nehéz krém az alacsony fehérjetartalmúés ezért nem emeli meg a inzulinszint vagy megugrik a vércukorszint. Ezen kívül vitaminokat is tartalmaz A, D, E és K.

A magas zsírtartalmú tejtermékek általában nagyobb mennyiségben tartalmaznak zsírban oldódó vitaminok.

Továbbá annak ellenére, hogy a tejszín és más tejtermékek magas telített zsírsavat tartalmaznak, fogyasztásuk pozitív hatással van a szív- és érrendszeri egészség. Teljes zsírtartalmú tejtermékek fogyasztása is lehetséges elősegíti az alapvető tápanyagok magasabb bevitelét mint például a D- és K-vitamin.

A magas zsírtartalmú tejtermékek szintén csökkenthetik annak kockázatát cukorbetegség. Mindent egybevetve a kemény tejszínnek vannak egészségügyi előnyei.

A tápérték egy fél csésze tejszínből:

  • Kalória: 400
  • Fehérje: 3 gramm
  • Zsír: 43 gramm
  • szénhidrát: 3 gramm
  • A-vitamin: A napi beviteli referencia (RDI) 35%-a
  • D-vitamin: a KFI 10%-a
  • E-vitamin: a KFI 7%-a
  • Kalcium: a KFI 7%-a
  • Kolin: a KFI 4%-a
  • Foszfor: a KFI 7%-a
  • K-vitamin: a KFI 3%-a

Kövesse nyomon kalóriabevitelét, hogy ne törje meg a böjtöt egy kemény tejszínhabral. Használhatja a DoFasting alkalmazást, amely könnyen használható kalóriakövető. Egyszerűen keressen egy ételt vagy hozzávalót, például normál kávét vagy tejszínes kávét, és adja hozzá a nyomkövetőhöz.

Sőt, az alkalmazás megmutatja a ajánlott kalóriabevitel minden étkezéshez. Az alkalmazásban nyomon követheti a vízfelvételt és a böjtöt is. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy időszakos böjt esetén mindig naprakész legyen az étrenddel.

Most pedig nézzük meg a fő különbségeket a nehéz tejszín vagy a kemény tejszín és más krémtípusok között.

Amint azt korábban említettük, a kemény hab az a zsír, amely a tej tetejére emelkedik. Gazdag, önthető krém. Ezzel szemben fele-fele tejszín egyenlő arányban kemény tejszínből és tejből készül.

Ezért egy kicsit világosabb és krémes állagú. Általában kb 10% zsír.

Van is alvadt krémami egy rendkívül sűrű krém, ami nagyjából 48% zsír. Karamellizált íze van.

Kávé krémes nincs benne tejtermék. Inkább cukorból, vízből és olajból készül. A termék sok adalékanyagot tartalmaz.

Kávékrémek, amelyek nem törnek gyorsan

A kávékrém egy tejmentes termék, amelyet teljes tej helyett ad a feketekávéhoz vagy teájához. Cukorból és olajból készül. Halványítja, édesíti és textúrát ad az italnak. Ez a termék nagyszerű választás vegánok és vegetáriánusok számára, vagy ha Ön is laktóz intoleráns.

A legtöbb kávékrém erősen feldolgozott, magas cukortartalmú vagy mesterséges édesítőszert tartalmaz, és túl sok kalóriát tartalmaz, ezért megszegi a böjtöt, vagy megzavarja a fogyás céljait. Szerencsére vannak olyan kávékrémek, amelyek cukormentesek vagy kókusz-, mandula-, zab- vagy szójatejből készülnek, és biztonságosak a böjt alatt.

Cukormentes kávékrémek jobb választás lehet időszakos böjt során, mert egyesek kevesebb kalóriát tartalmaznak, mint a nehéz tejszín.

Ennek eredményeként ahelyett, hogy egy csésze kávéra korlátozná magát, és nagyon vigyázna, hogy ne lépje túl a megengedett kalóriákat, elfogyaszthat néhány csészét anélkül, hogy megzavarná az időszakos böjt eredményeit.

Vessünk egy pillantást a legjobb kávékrémekre az időszakos böjthöz.

Golyóálló eredeti krémes, keto kávékrémes MCT olajjal és fűvel táplált vajjal

Ennek a krémnek az összetevői a fűvel táplált vaj, MCT olajés akácgumi. A krém glutén-, szója- és cukormentes.

A tápérték ebből a kávékrémből egy adag (14 gramm):

  • 100 kalória
  • 8 gramm telített zsír
  • 0 gramm hozzáadott cukor
  • 2 gramm nettó szénhidrát
  • 0,2 mg vas
  • 20 mg kalcium
  • 35 mg nátriumot

Ez a krém kiváló választás időszakos böjthöz, mivel nulla cukrot tartalmaz, és ad tartós energia mivel a fűvel táplált vaj és az MTC olaj a kávé természetes koffeinjével működik együtt.

Ezen túlmenően az MTC serkenti a technikailag peptidek YY és leptinkét hormon, amelyek elősegíthetik a teltségérzetet. Az MTC olaj fokozhatja a testzsírégetést, és csökkenti a zsírraktározást.

Golyóálló kávét készíthet ezzel, ha a kiváló minőségű babból készült kávét sózatlan vajjal és közepes láncú trigliceriddel (MCT) keveri össze.

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Califia Farms Mandulatejkrém

Ennek a krémnek az összetevői közé tartozik a mandulatej (víz, mandula), napraforgóolaj, napraforgólecitin, természetes aroma, kalcium-karbonát, tengeri só, kálium-citrát, szentjánoskenyér-gumi és gellángumi.

Egy adag (15 ml) cukrozatlan mandulatejkrém a következőket tartalmazza:

  • 10 kalória
  • 0 gramm hozzáadott cukor
  • 1 gramm zsír
  • 0 gramm fehérje
  • 10 mg nátriumot

A mandulatejkrém vegán, glutén- és szójamentes. A krém alacsony kalóriatartalmú, nem tartalmaz cukrot, és nem befolyásolja az inzulinérzékenységet, ezért remek választás időszakos koplaláskor.

Ennek a krémnek a fő összetevője az mandulatej ami az tápláló és nem emeli a vércukorszintet.

Nestle Coffee-Mate kávékrém

Ennek a kávékrémnek különféle ízei vannak. De nézzük a zéró cukor opciókat. Az összetevők kukoricaszirup szilárd anyagok, hidrogénezett növényi olaj, nátrium-kazeinát, mono- és digliceridek, dikálium-foszfát, nátrium-alumínium-szilikát, cukor, valamint természetes és mesterséges aromák.

A krém laktóz- és gluténmentes.

A tápérték egy adagból (15 ml):

  • 15 kalória
  • 1 gramm zsír
  • 2 gramm nettó szénhidrát
  • 5 milligramm nátriumot
  • 0 gramm hozzáadott cukor

Ez a kávékrém számos ízletes, nulla cukormentes változatban kapható. Biztonságos a böjt alatt, és még élvezetesebbé teheti a csésze kávét. Ez segíthet abban, hogy betartsa időszakos böjti tervét, vagy talán segít hosszabbítsd meg a böjt időszakát.

További lehetőségek a kávéhoz böjt alatt

Most, hogy ismertettük azokat a kávékrémeket, amelyeket hozzáadhat a kávéjához, nézzünk át más lehetőségeket is.

Mandulatej

Először is, amikor betér a mandulatejes részlegbe az élelmiszerboltban, győződjön meg arról, hogy olyan tejet válasszon. cukrozatlan. Egy csésze (240 ml) mandulatej van 39 kalória1 gramm fehérjét és 3,5 gramm szénhidrátot.

Ezért legfeljebb ⅓ csésze mandulatejet adjon a szokásos vagy koffeinmentes kávéjához, és az nem fogja megtörni a böjtöt.

A mandulatej böjt közbeni használatának előnyei:

  • Magas az E-vitamin tartalma – ez a vitamin megvédi sejtjeit a káros hatásoktól szabad gyökök károsítása és jót tesz az agy egészségének.
  • Alacsony cukortartalmú – nem zavarja a fogyás céljait.
  • Diótejként hozzáadja a diós ízű a kávéjához.

Szerecsendió

Egy teáskanál szerecsendiót tartalmaz 12 kalória0 fehérje, 1 gramm zsír és 1 gramm cukor. Ezért nyugodtan tesz 1 vagy fél teáskanálnyit a kávéjába, és nem fogja megtörni a böjtöt.

A szerecsendió időszakos böjt közbeni használatának előnyei:

  • Rostban gazdag – segít megőrizni az emésztőrendszer egészségét, és megelőzi vércukorszint ugrások.
  • Vitaminokban gazdag A, C és E.
  • Antioxidánsokban gazdag – segít elkerülni a rákot, a szív- és májbetegségeket.

Kókuszolaj

1 evőkanál kókuszolaj van 104 kalória0 gramm fehérje, 11,5 gramm zsír és 0 gramm cukor és rost. Ezért magasabb a kalóriatartalma, mint a fenti lehetőségek.

Ennek ellenére egy teáskanál kókuszolaj a kávéjában nem töri meg a böjtöt, és nem szakítja meg a zsírégető folyamatvagy ketózis.

A kókuszolaj időszakos böjt közbeni használatának előnyei:

  • Hosszabb ideig teltebbnek érzi magát és csökkenti az éhséget – Ez azért van, mert magasabb a zsírtartalma.
  • Elősegítheti a zsírégetést – a kókuszolaj zsírjai azok 65% MCT amely zsírégető tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Jó forrás a antioxidánsok – segít elkerülni a krónikus betegségeket.

Fahéj

1 teáskanál fahéj 6,42 kalóriát és 2,1 gramm szénhidrátot tartalmaz. Élvezheti a gazdag íz és pihentető illat kedvenc italából, amely nem töri meg a böjtöt, ha egy vagy fél teáskanál fahéjat tesz a kávéjába.

A fahéj időszakos böjt közbeni használatának előnyei:

Vegyél egy
1 perces kvíz

és fedezze fel, mennyit fogyhat le a DoFasting segítségével!

Gyorsan megtöri-e a nehéz krém: utolsó gondolatok

Ebben a cikkben arra a kérdésre adtunk választ – a tejszín megtöri a böjtöt?

A nehéz tejszín vagy kemény tejszínhab a magas zsírtartalmú tejtermék. Mérsékelt mennyiségben nem töri meg a böjtöt, és nem okoz inzulinreakciót. Ezenkívül csökkentheti a cukorbetegség kockázatát, és jótékony hatással lehet a szív- és érrendszer egészségére.

A kemény tejszín magas kalóriatartalmú, ezért ragaszkodnia kell ahhoz, hogy legfeljebb egy evőkanál a csésze kávéjába fogyáskor vagy koplaláskor.

Van néhány más alternatíva is, amelyek közül választhat – cukormentes kávékrém, mandulatej, kókuszolaj, szerecsendió és fahéj.

Szerző




GYIK

A nehéz krém gyorsan megtöri: magyarázat

Miért törik meg gyorsan a nehéz krém?

Azért törik meg gyorsan a nehéz krém, mert általában nagyon sűrű és vastag textúrájú, így nehezebben tud felszívódni a bőrön. Emiatt könnyen kifényesedhet, és nem tud megfelelően hidratálni a bőrt.

Hogyan előzhetem meg a krém megtörését?

A krém törésének elkerülése érdekében javasolt kis mennyiségben felvinni a bőrre, és alaposan bemasszírozni. Fontos, hogy a krém könnyen és gyorsan felszívódjon, így jobban tud hatni a bőrre.


VIZSGÁLJA ÁT A LEGJOBB FEHÉRJE DIÉTÁKAT

Nézze meg, hogyan működik a diéta:

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

DIÉTA & FOGYÁS