Top kézitáska márkák Indiában: Solley, Allen Solley, Lavie, &, More

Tartalom




Top kézitáska márkák Indiában

Top kézitáska márkák Indiában

Solley, Allen Solley, Lavie, &, More

Indiában számos népszerű kézitáskamárka található, amelyek közül a legnépszerűbbek közé tartoznak a Solley, Allen Solley, Lavie, és még sok más egyéb. Ezek a márkák kiváló minőségű és divatos kézitáskákat kínálnak, melyek közkedveltek az ország minden részén.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

A kézitáskák alapvető kiegészítők a nők számára, stílus és funkcionalitás hozzáadásával a ruháikhoz. Különböző formákban, méretekben, anyagokban és mintákban kaphatók, különböző preferenciáknak és alkalmaknak megfelelően. A klasszikus szállítól kezdve a trendi clutchokig, a kézitáskák használhatók alapvető dolgok hordozására, a divatos kiegészítők, vagy egyszerűen csak kiegészíthet egy ruhát.

Gyakran készülnek olyan anyagokból, mint a bőr, szövet vagy szintetikus anyagok, és díszíthetik őket díszítésekkel, például szegecsekkel, láncokkal vagy hímzésekkel. A legjobb női kézitáskák jelentős beruházást jelenthetnek, és a megfelelő táska kiválasztása javíthatja a nő általános megjelenését és önbizalmát.

Bővebben: A legjobb laptop szállít táskák a nők számára

A legjobb szalaggal ellátott táskák a hölgyek számára

Ezek a kézitáskák népszerű választásnak számítanak a minőséget, a stílust és a kézművességet értékelő nők körében. Ezek a táskák gyakran kiváló minőségű anyagokból készülnek, és bonyolult mintákkal és részletekkel rendelkeznek.

1. ZOUK Absztrakt nyomtatott női kézzel készített vegán bőr többszínű alkalmi mini válltáska

Bemutatjuk a modern egyéniségek tökéletes kiegészítőjét – egy elegáns és praktikus táskát, amely kiváló minőségű vegán bőrből és kézműves szövetből készült. Ez a stílusos táska vízálló belső béléssel büszkélkedhet, amely biztosítja, hogy a holmija bármilyen időjárási körülmények között szárazon és biztonságban maradjon. Belsejében egy csúszózseb található, amely tökéletesen alkalmas a kisebb alapvető dolgok tárolására.

A hátsó cipzáras zseb gyors hozzáférést biztosít telefonjához, pénztárcájához vagy más létfontosságú tárgyakhoz, így ideális a napi ingázáshoz vagy kirándulásokhoz. A vegán bőr és a kézműves szövet kombinációja nemcsak kifinomultságot kölcsönöz, hanem támogatja a kegyetlenségmentes és fenntartható divatot is. Kézitáska ára: Rs 865

2. Lavie női Mono Ushawu Medium szatén táska

Emelje a stílushányadot a Lavie legjobb stílusos női táskájával, egy elegáns és funkcionális kézitáskával, amely tökéletes a mindennapi használatra. Ez a kompakt, monogramos táska elegáns dizájnnal büszkélkedhet, felső cipzárral, amely biztosítja az alapvető dolgokat. Tágas főrekesszel és több hasznos zsebbel rendelkezik, amelyek bőséges tárolást biztosítanak.

Kettős kerek fogantyúja kényelmes hordozást biztosít, míg az állítható és levehető heveder sokoldalúságot biztosít. Alkalmas különböző alkalmakra, például utazáshoz, vásárláshoz és mindennapi használatra. Kézitáska ára: Rs 1,599

3. Lino Perros női műbőr kézitáska

A Lino Perros kézitáska stílusos és sokoldalú kiegészítő a nők számára. Kiváló minőségű műbőrből készült, ez az egyik legjobb női kézitáska luxus megjelenést kínál anélkül, hogy kompromisszumot kötne az etikusság terén. Elegáns fekete színe kifinomultságot kölcsönöz minden öltözéknek.

A táskát úgy tervezték, hogy egyszerre legyen stílusos és funkcionális, és bőséges helyet biztosít a legszükségesebb dolgok szállítására. Akár munkába, akár egy alkalmi kirándulásra indulsz, ez a kézitáska tökéletes választás. Kézitáska ára: Rs 898

4. Allen Solly női szilárd kézi táska

Ez egy márkás női kézitáska az Allen solley-tól, amely egy időtlen és sokoldalú kiegészítő, amely a klasszikus designt a modern funkcionalitással ötvözi. A kiváló minőségű anyagokból készült kézitáska tartósságot és stílust kínál. Az egyszínű kialakítás eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz, így különböző alkalmakra alkalmas.

Kézbe vehető stílusa kényelmes és stílusos módot biztosít a legfontosabb dolgok hordozására. Kézitáska ára: A táska ára: 1,5 millió Ft: Rs 1,319

5. Lavie női Ushawu kis táska táska

Ez a kis táska egy stílusos és funkcionális kézitáska, amelyet úgy terveztek, hogy stílusosan hordozd a legfontosabb dolgaidat. Felső cipzáras záródása biztonságban tartja holmiját, míg a tágas fő rekesz egy elválasztó cipzáras zsebbel bőséges helyet biztosít.

A kompakt forma és a prémium textúra egyszerre stílusossá és praktikussá teszi ezt a kézitáskát. A két kerek fogantyú kényelmes hordozási lehetőséget kínál, az állítható és levehető heveder pedig sokoldalú használatot tesz lehetővé. Gyönyörű árnyalatai közül választhatsz, így megtalálhatod a stílusodnak megfelelőt. Kézitáska ára: Rs 849

További kézitáskák felfedezése itt.

Jogi nyilatkozat: A cikk elkészítésében újságírók nem vettek részt. Az itt említett árak az Amazon esetében változhatnak. Vegye figyelembe azt is, hogy az említett termékeket a felhasználók értékelései alapján választották ki, és a Her Zindagi nem felelős a termékek értékesítés utáni szolgáltatásáért.

ferfi karorak





Top kézitáska márkák Indiában FAQs

Top kézitáska márkák Indiában

Solley

A Solley egy népszerű kézitáska márka Indiában, mely kiváló minőségű termékeiről ismert.

Allen Solley

A Allen Solley egy másik prominens kézitáska márka Indiában, mely divatos és stílusos termékeiről híres.

Lavie

A Lavie egy divatos és elegáns kézitáska márka, mely szintén nagy népszerűségnek örvend Indiában.

& More

Ezen kívül számos egyéb kiváló kézitáska márka található Indiában, melyek közül több is széles választékot kínál.


AKCIÓ – Tommy Hilfiger férfi karóra

Köszönöm, hogy idáig elolvasta. Remélem, hogy legalább kicsit tetszett a cikk, és elolvas néhány másik cikket is a weboldalunkon.

cikkek